Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Influencerka se živí jako profesionální jedlík: Za deset minut je schopná spořádat 100 knedlíčků!

29. prosince 2023
20:16

Američanka Raina Huangová (29) si vydělává pouze tím, že hodně jí. Během velmi krátkého času je schopná spořádat velké množství jídla a v soutěžích v pojídání s přehledem válcuje ostatní účastníky. Údajně do sebe dokáže naládovat 100 misek sushi za pouhých 35 minut. Své úspěchy a zážitky zaznamenává na TikTok, kde má miliony sledujících. Nejraději má prý mexickou kuchyni, protože se dá sníst nejrychleji.

Influencerka dříve pracovala jako profesionální kuchařka. Se svou měsíční výplatou 45 tisíc korun se sice uživila, ale spokojená nebyla. Něco jí zkrátka v životě chybělo. Hvězda TikToku se nechala slyšet, že vždy chtěla být slavná. Jejím snem bylo stát se herečkou, nebo zpěvačkou. Odradila jí však přehlcenost těchto profesí a její přání stát se celebritou málem uhaslo. Jednoho dne jí však známý poradil, aby zkusila soutěže v pojídání. Raina se nechala přemluvit a natočila pak krátké video, ve kterém během šesti minut snědla dvoukilové burrito. K jejímu překvapení se video stalo rázem virální senzací. Od té doby se  začala natáčet pravidelně. Na TikToku má kráska téměř 4 miliony sledujících.

Stěžejním aspektem výhry je podle TikTokerky rychlost konzumace pokrmu. To se prý naučila už v dětství, kdy prý hodně hrála videohry. Potřebovala do sebe jídlo rychle nacpat, aby se zas mohla vrátit k rozehrané hře. Postupně se dokázala vycvičit do takové míry, že dnes je schopná spořádat 100 knedlíčků za 10 minut. V Asii jí ale její rychlost nestačí. Na rozdíl od USA tam totiž místo času rozhoduje celkové množství snězeného jídla. V soutěži v pojídání, kterou tam absolvovala, výjimečně nevyhrála. Zvítězil jiný soutěžící, který snědl více steaků než ona.

Přes tento malý neúspěch se ale Raině velmi daří. Své nevšední práci se rozhodla věnovat naplno. „Po pěti měsících neustálého dělání na YouTube jsem udělala krok do neznáma a rozhodla jsem se pojídání věnovat na plný úvazek. Moje rodina měla zpočátku pochybnosti, ale nakonec mě velmi podporují a jsou šťastní.“

 

MADONNA ( 2. ledna 2024 23:16 )

Ta bude za pár let vypadat...

krapotkin ( 29. prosince 2023 22:16 )

Na to, jak se cpe, vypadá docela štíhle. Já projdu kolem řeznictví a hned naberu aspoň 2 kila - a to tam nic nekupuji.

Zobrazit celou diskusi