Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Krkavčí rodiče vyhladověli syna (†8) k smrti: „Nedávej mu žádné jídlo,“ stálo ve vzkazu

Autor: hpe - 
14. prosince 2023
11:13

Amerického chlapce Navina Jonese našli policisté v březnu roku 2022 bez známek života ve velmi zuboženém stavu. Bohužel už byl tak zesláblý, že posléze zemřel v nemocnici. Úřady obvinily otce i matku ze zanedbání péče a vraždy prvního stupně. Ze záběrů, které pořídily v domě ve státě Illinois, kde rodina žila, běhá mráz po zádech. Navin byl izolovaný v malém špinavém nevybaveném pokoji. „Nedávejte mu žádné jídlo," napsala matka Stephanie.  

Poprvé přijeli sociální pracovníci do domova rodiny Jonesových v únoru 2022 na základě anonymního tipu. Přestože už tehdy existovaly pochybnosti o stavu malého Navina, chlapec si přál se svými rodiči zůstat. Měsíc na to bylo ale už pozdě. Stephanie přivolala záchranku poté, co Navin zkolaboval a nereagoval. Ve snaze ho probrat ho strčila pod studenou sprchu. Záchranáři chlapce převezli do blízké nemocnice, kde posléze zemřel. Důvodem měla být údajně silná podvýživa. Neměl na sobě mít ani gram tuku. 

Ze šokujících fotek zachycujících prostředí, ve kterém Navin žil, je evidentní, že byl týraný. Postel bez peřin a polštářů, holý nevybavený pokoj, páchnoucí po moči - tak ho popisoval státní zástupce. Místo nefunkční kliky se používal provaz. Oproti tomu byl zbytek domu v perfektním stavu. Plná lednička a hezký nábytek. Dále byl v domě nalezen děsivý vzkaz: „Nedávej Navinovi žádné jídlo, nebo pití! Nepouštěj ho z pokoje! Dokud se neprobudím, má vše, co potřebuje!“

Orgány obvinily oba rodiče ze zanedbání péče a vraždy. Státní zástupce nabídl Jonesové, že pokud bude svědčit proti svému manželovi, nenavrhne doživotní trest. Žena s návrhem souhlasila. Otci nyní hrozí za vraždu prvního stupně doživotí. Rozsudek se dvojice dozví v únoru.

MADONNA ( 26. prosince 2023 23:58 )

Chudák chlapeček.... Hlavně, že matka a fotr jsou vyžraný jak prasata a nebohý dítě utýrali k smrti!!! To je neskutečný, co se na tom světě děje za zvěrstva...

Yvetta H ( 15. prosince 2023 12:53 )

Bohužel, mrtví nemluví, takže tady jí to prošlo.

Yvetta H ( 15. prosince 2023 12:50 )

Proč? Je mi líto, tak nevinného dítěte. Proč se toto děje?

Celebrity-chachacha ( 14. prosince 2023 18:07 )

To odporný vyžraný individum byla matka ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání