Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Zákeřné marshmallow: Matka dvou dětí se udusila na soutěži jedlíků

Autor: hpe - 
13. října 2023
20:41

Nevinná zábava v rugby klubu ve Walesu se vymkla kontrole. Natalia Bussová si během soutěže v pojídání do pusy narvala sedm marshmallow bonbonů. Vzápětí se začala dusit. Oblíbená sladkost jí totiž kompletně ucpala dýchací cesty. Ženu už se nepodařilo oživit a na místě zemřela. Nechala po sobě dvě malé děti a manžela. 

Dobročinnou akci rugby club pořádal za účelem vybrání peněz, které by zafinancovaly místní tým. Jedním z jeho hráčů je i starší syn Natalie. Aby syna podpořila, rozhodla se proto účastnit soutěže v pojídání bonbonů.

Lidé si komunitní zábavu skvěle užívali. Soutěžící si postupně do pusy rvali další a další marshmallow a nic nenasvědčovalo tomu, že by se atmosféra mohla tak drasticky proměnit. Jakmile DJ vyzval soutěžící, aby si do pusy daly v řadě už sedmý marshmallow, Natalia si podepsala rozsudek smrti. 

Osudným se jí stal nekontrolovatelný smích, při kterém se začala dusit. Úsměv na rtech jí  tedy dlouho nevydržel, sklátila se k zemi a nemohla dýchat.

„V jednu chvíli se všichni navzájem bavili a pokřikovali, a druhou Natalie ležela na zemi. Bylo to příšerné,“ popisuje hrůzný incident očitá svědkyně v článku pro The Sun.

Zachranáři ihned poskytli ženě první pomoc. Za použití defibrilátoru se snažili zprůchodnit její dýchací cesty, které byly úplně ucpané a tudíž neprůchodné. Bylo už pozdě a masivní ztráta kyslíku zapříčinila ženinu smrt.

V návaznosti na tragickou událost zveřejnil rugby klub na svých facebookových stránkách oficiální vyjádření a projevil pozůstalým soustrast. Mnoho lidí posílalo rodině i klubu vzkazy a kondolence.

„Náš klub projevuje upřímnou soustrast celé rodině, blízkým přátelům a všem těm, které to ošklivě ovlivnilo – myslíme na vás.“

Oficiální vyjádření rugby clubu Oficiální vyjádření rugby clubu | Facebook.com/@Beddaurugbyfootball

Naopak finanční společnost, ve které Natalia spolu se svým manželem pracovala se k události vyjadřovat odmítla. Momentálně policie čeká na výsledky šetření.

Seniorlekar ( 14. října 2023 10:11 )

Tom asi nejde..

Bebesilas ( 14. října 2023 09:31 )

Protože se bála, že ten sedmý marshmellow by jí nepočítali a ona by přišla o naději na dobré umístění.

Celebrity-chachacha ( 14. října 2023 08:43 )

Na vyplivnuti chyběla inteligence.

Celebrity-chachacha ( 14. října 2023 08:43 )

..požírání

Celebrity-chachacha ( 14. října 2023 08:42 )

Požární tohoto je jedna z nejin­teli­gentněj­ších soutěží.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání