Kvůli soudu s vydavatelstvím Associated Newspapers, které má pod palcem britský list Daily Mail, se princ Harry ze svého domova v Kalifornii na čas vrátil zpět do své domoviny. Po delší době tak má příležitost navštívit rodinu. 

William s rodinou radši prchli z Londýna

K tomu ale bohužel s nejvyšší pravděpodobností vůbec nedojde. William zřejmě na bratra po jeho nařčení z fyzického napadení není vůbec zvědavý. Místo toho s manželkou Kate a dětmi, které mají zrovna jarní prázdniny, zmizel z Kensingtonského paláce pryč. 

Čas si neudělal ani král

A Harryho doma nepřivítá ani jeho táta, král Karel III. (74). Ten sice svou plánovanou návštěvu Francie, která s Harryho návštěvou kolidovala, kvůli nepokojům v zemi odložil, ani tak si ale na syna čas neudělal. Prý je příliš vytížený, a s princem se tak setkat zkrátka nemůže. 

Ačkoli by se asi nikdo nedivil, kdyby šlo jen o výmluvu, vladařův rozvrh je skutečně nabitý. Král navíc aktuálně nepřebývá ani v Londýně, ani ve Windsoru, a ve středu brzy ráno míří na oficiální cestu do Německa. 

Před soudem rozdával úsměvy

Harry se do Británie vrátil, aby v pondělí a v úterý vystoupil před Vrchním soudem v Londýně kvůli sporu s vydavatelstvím Associated Newspapers – kvůli údajně nepravdivým informacím, jež otiskl list Daily Mail.

Před budovou Královského soudního dvora, kde Vrchní soud sídlí, se objevil ve zdánlivě dobré náladě. Přítomným fotografům rozdával úsměvy a občanům mával na pozdrav. 

Video
Video se připravuje ...

Fiala míří za Bidenem do Polska. Kolaps Meghan kvůli South Parku! A Putin zrušil dohodu Bára Horáková, Lukáš Červený, Reuters

Fotogalerie
52 fotografií