Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Bývalá balerína vyměnila město za venkov: Matka osmi děti dojení občas vymění za soutěž krásy

Autor: hpe - 
20. února 2024
07:17

Kariéru profesionální baletky Hannah Neelemanová (33) už před lety vyměnila za teplo rodinného krbu. Po čase se spolu se manželem rozhodli k ještě radikálnější změně. Opustili velkoměsto a přesídlili na venkov, kde si založili vlastní farmu. Zážitky z každodenního života rodiny dokumentuje influercerka na sociální sítě, kde má devět milionů sledujících.

Život Hannah na první pohled připomíná spíše pohádku, než reálný život. Z úspěšné tanečnice se stala matkou osmi dětí, které vychovává společně se svým manželem, dědicem multi milionového bohatství. Celá rodina žije na obřím ranči v Utahu, kde chovají hospodářská zvířata a vyrábí si své vlastní produkty. Všeho se ale Hannah nevzdala. Od dojení krav si totiž občas odběhne do soutěží krásy, ve kterých v minulosti už několikrát vyhrála.

Nic ale není tak růžové, jak se zdá. Během let sdílela Hannah se svými fanoušky i několik temnějších okamžiků. Jedním z nich bylo ošklivé napadení její dcerky agresivním kohoutem. Hannah batole hned po útoku vyfotila a fotku zveřejnila. Malá holčička měla hlavu celou od krve. Spousta sledujících ženu odsoudila za to, že podobné fotky přidává. Hannah se ale řídí tím, že je důležité sdílet i negativní aspekty života na farmě. Zdůrazňuje, že s manželem začínali prakticky od nuly bez jakýchkoliv předešlých znalostí. Nástrahy, kterým každý den čelí, je však stmelují a svůj ranč o to víc milují.

Video  Desítky ovcí na farmě ve Vnitřním Mongolsku chodily v soustředěném kruhu.  - Twitter
Video se připravuje ...

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi