Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Stařenka (91) řádí jako zamlada: Noblesní otočky a vysoké podpatky!

Autor: hpe - 
10. února 2024
07:53

Američanku Betsy Louovou (91) sledují na TikToku tisíce fanoušků. Její fanoušci si zamilovali nejen její stylové a leckdy extravagantní outfity, ale také hru na piano. Babička si potrpí jak na módní doplňky, tak na vysoké podpatky. Betsy si zkrátka užívá života plnými doušky a všem ostatním důchodcům dokazuje, že život ve stáří zdaleka nekončí.

Každé video Betsy zahájí svou klasickou noblesní otočkou. Když se  poštěstí, tak i decentně zatancuje. Ostatně jak sama jednou prozradila, v tanci má průpravu, byla baletkou a stepařkou. Vášeň k pohybu jí na stará kolena neopustila.

Stejně tak ji neopustila ani láska k hudbě a své sledující pravidelně baví perfektní hrou na piano. Většinu skladeb vybírá z komentářů fanoušků. Betsy si vždy dává pozor na to, aby její garderoba ladila s konkrétní události.

Na oblíbený americký svátek Halloween se oblékla jako čarodějnice a celý pokoj vyzdobila strašidelnými dekoracemi. Posléze zahrála ikonickou znělku filmu Addamsova rodina. Užaslí sledující vitální seniorce fandí a přejí jí jen to nejlepší. Získala si srdce jak mladých, tak starých. 

 

Ruzena Karaskova ( 10. února 2024 18:44 )

Babča jede...ale do tunelu. S elegancí a rozumem je na tom bídně. Paní Y.Simonová či S.Burešová jsou nedostižné po všech stránkàch.
Nejvíce na sebe strhávají pozornost osoby, které je třeba politovat, ač se tváří sebevíc šťas­tně.Nap­ř.Kr­aino­vá,Ha­nycho­vá aj.přírodou neobdařené...

Zobrazit celou diskusi