Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Instalatér našel pod podlahou kosterní pozůstatky: Policii nezavolal!

Autor: lim - 
23. ledna 2024
18:04

Britský instalatér při jedné ze zakázek objevil více než 20 kostí ukrytých pod dlažbou koupelny. O nález se podělil v děsivém příspěvku na TikToku, který za pouhých 14 dní vidělo přes 1,4 milionů lidí. Mezi kosterními pozůstatky byla také čelist!

Šestatřicetiletý Jonathan Betts pracuje jako instalatér firmy JB Plumbing ve městě Plymouth v Devonu. V jedné ze svých posledních zakázek pracoval na chalupě staré 200 let, kde opravoval dlažbu koupelny, tvrdí deník New York Post.

Našel čelistní kost včetně zubů!

Poté, co jsem odstranil toaletu a podlahovou krytinu, zjistil jsem, že podklad pod ní je masivně shnilý. Upozornil jsem zákazníky, kteří byli zrovna na dovolené, že budu muset půdu vykopat," řekl Betts.

„Asi si umíte představit, jak jsem začal stresovat, když jsem ty kosti objevil. Zvlášť, když jsem našel čelistní kost! V hloubi duše jsem věděl, že nejde o člověka, soudil jsem tak podle stavby zubů“, dodal vyděšený instalatér. 

Instalatér našel pod podlahou kosterní pozůstatky. Instalatér našel pod podlahou kosterní pozůstatky. | TikTok/@ beansfromacan

Záběry dvaceti kosterních pozůstatků následně sdílel v příspěvku na TikToku. Video během dvou týdnů nasbíralo téměř 1,4 milionů zhlédnutí. „To samé se nám stalo v našem starém domě. Zavolali jsme policii a ukázalo se, že náš dům byl během Viktoriánského období márnice“, uvedl jeden z komentujících.

O člověka se nejednalo

Nakonec se ukázalo, že kosti pocházely z prasete, nikoliv z člověka. Proto ani nevolal policii. „Po rozhovoru s majiteli domu mi sdělili, že v protějším domě bývala prasečí farma a myslí si, že stodola připojená k jejich pozemku byla ve skutečnosti jatka. Nestává se každý den, abyste v práci našli hromadu kostí pod podlahou v koupelně. V oboru pracuji přes 20 let - a nikdy jsem nic takového neviděl,“ dodal Betts.

Video  Masové hroby byly objeveny na místě někdejšího vojenského hřbitova v Karlíně v Pernerově ulici.  - Tonda Tran
Video se připravuje ...

Celebrity-chachacha ( 24. ledna 2024 09:11 )

Každodenní divnočlánek z VB . Blesk má povinnost !?

Zobrazit celou diskusi