Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Olga ozdobila luxusní BMW titěrnými krystalky Swarovski: Od fanoušků slízla kritiku!

Autor: rc - 
14. ledna 2024
20:24

Hvězdou sociální sítě TikTok se stala během pár hodin Olga Azaroffová. Zveřejnila tam video, na němž zdobí luxusní BMW drobnými krystaly Swarovski! Nad titěrnou prací strávila neuvěřitelné tři týdny. Ačkoliv video zhlédly miliony uživatelů, ne všichni jsou výsledkem nadšeni.

Olga Azaroffová vlastní se svým partnerem Sashou Sockem společnost Crystals Motors, která se specializuje na výrobu polepů z drahokamů pro auta. Azaroffová na sociální síti TikTok zveřejnila video, v němž fanouškům ukázala, co její práce vlastně obnáší. Ve videu je vidět, jak pokládá drobné krystaly Swarovski na luxusní BMW. Práce jí prý trvala bezpočet hodin. Krystalky na auto pokládala ručně, což vyžadovalo velkou dávku trpělivosti. „Dlouhé, dlouhé dny. Jeden za druhým! Máte tolik trpělivosti,“ napsala k videu. Video začalo rychle kolovat po sociální síti a během tří dnů získalo 15 milionů zhlédnutí.

Někteří z jejích fanoušků se podivovali nad tím, jak se takové auto myje. Azaroffová uvedla, že štětečkem na make-up. Ten ponořila do misky s mýdlem a vodou a jemně kroužila po autu. Ovšem našli se i tací, které výsledek práce nezaujal. „Jakmile na něj svitne slunce, všichni uvnitř i vně auta jsou slepí,“ stojí v jednom komentáři. „Je to nepraktické a nebezpečné,“ uvedl další. „Všechno, co vidím, je drahá pokuta,“ dodal další.

Video  Influencerka Kerstin Tristanová za tetování utratila své úspory.  - instagram/tattoo_butterfly_flower
Video se připravuje ...

MADONNA ( 15. ledna 2024 08:38 )

Jo prsten plný kamínků 😂

MADONNA ( 15. ledna 2024 08:37 )

Ty už nemá, prý mu je ukradli při vloupačce 😉

MADONNA ( 14. ledna 2024 23:28 )

Tak ta má trpělivost

Zobrazit celou diskusi