Svůdná Nicole Scherzingerová (45), o které se šušká, že je jedinou členkou známé popové skupiny, která ve skutečnosti umí zpívat, dokáže přivést své fanoušky do varu. Přestože tato rodačka z Honolulu na Havaji bývá často kritizována za množství úprav ve své tváři, tentokrát vsadila na trochu jinou část těla, kterou se pokusila zaujmout.

Na instagram nahrála několik fotek, na nichž hrál prim její notně přifouknutý hrudník. Ona sama uváděla, že jde o snímky, které vznikly během „jejího tajného projektu“, aniž by specifikovala, co tím myslí - zda jde o novou písničku či nové album. Ale ruku na srdce, málokdo při tomhle pohledu dokázal myslet na něco jiného než na ten dechberoucí výstřih.

Video
Video se připravuje ...

Nicole Scherzinger si dává do těla Instagram.com

Zpěvaččini sledující na sociálních sítích však mají jasno: Nicole již dříve naznačila, že v tomto roce se objeví na muzikálové Broadwayi v hlavní roli hry Sunset Boulevard z produkce světoznámého skladatele Andrewa Llyoda Webbera (75). Je tedy možné, že ona selfíčka vznikla během zkoušení náročného partu Normy Desmondové, pohasínající hollywoodské divy.

Fotogalerie
69 fotografií