Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Děsivá smrt influencera (†23): Uklouzl na balkoně ve „městě duchů“ a spadl do hluboké rokle!

Autor: pma - 
21. března 2024
05:00

Statisíce fanoušků řeckého fitness influencera Giorgi Janelidzeho, který je známý pod přezdívkou Tzane, jsou nyní v slzách. 23letý influencer před pár dny tragicky zahynul v italské starobylé horské vesnici Roghudi Vecchio, která je od 70. let opuštěna.  Giorgi v osudný moment vylezl na balkon jedné zříceniny, bohužel uklouzl a spadl do několik desítek metrů hluboké rokle.

K neštěstí došlo v italské vesnici Roghudi Vecchio ve středu 13. března. 23letý řecký fitness influencer Giorgi Janelidze se vydal s kamarády do města v kopcích  uprostřed Kalábrie. V 70. letech minulého století byla vesnice Roghudi Vecchio označená za neobyvatelnou. 

V současnosti láká turisty k tomu, aby se toulali zarostlými uličkami a objevovali tajemnou krásu rozpadajících se domů. A právě to se stalo osudné mladému influencerovi. Ten si na jednom z balkonů točil video, které chtěl později umístit na sociální sítě. Kolem balkonu nebylo ale žádné zábradlí a Giorgi se nešťastnou náhodou zřítil a padal do několik desítek metrů hluboké propasti. I přes rychlý zásah záchranářů a hasičů se mladíka nepodařilo zachránit. 

Na výletě v Itálii byl Giorgi i se svým kamarádem a taktéž influecerem Chrisem Kogiasem. „Tzane už není mezi námi. Opustil nás včera odpoledne během cesty, kterou jsme společně podnikli do Itálie. Modlete se s námi, aby jeho duše odpočívala v pokoji,“ napsal ve čtvrtek na sociální sítě kamarád zesnulého umělce.

Dojemná slova poslala Giorgimu do nebe i jeho přítelkyně Elena Margariti.  „Byl to nejkrásnější člověk zevnitř i zvenčí. S ním to bylo největší dobrodružství, jaké jsem kdy s někým zažila,“ napsala krátce po smrti influencera jeho partnerka. 

„Měli jsme spolu hodně snů, chtěli jsme společný domov a i přes všechny potíže jsme vždy všechno zvládli. Je to tak nespravedlivé a stalo se to tak brzy. Moc tě miluji a jednou se znovu potkáme,“ zakončila svůj příspěvek emotivně Elena. 

Video  Dobrodruh se vypravil do italského města duchů!  - TikTok
Video se připravuje ...

Tara-Tara ( 21. března 2024 13:03 )

asi si chtěl udělat selfíčko

Uživatel_5735787 ( 21. března 2024 12:21 )

Ty už jsi domachroval, kamaráde.

Celebrity-chachacha ( 21. března 2024 09:32 )

Pošahaní in flus enceři. Svět se bez nich obejde .

Michelin ( 21. března 2024 07:07 )

Šel správnou cestou

profano ( 21. března 2024 06:27 )

Asi tomu šel naproti.⚰️

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání