Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Hvězda internetu zahynula při pádu letadla: Dcera s tátou uhořela!

Aktualizováno -
10. prosince 2023
14:02
Autor: rc - 
10. prosince 2023
13:28

Tragicky zemřela vášnivá pilotka a hvězda sociálních sítí Jenny Blalocková (†45). Influencerka zahynula při nehodě jednomotorového letadla, které havarovalo u silnice v americkém státě Tennessee. Jenny v letadle cestovala se svým otcem, který při tragédii zemřel spolu s ní. Jen pár dní při neštěstím Jenny na svém účtu na YouTube publikovala znepokojivé video z letadla.

K tragédii došlo ve čtvrtek v dopoledních hodinách poblíž města Pulaski ve státě Tennesee. Podle informací britského deníku Daily Mail v letadle seděla vášnivá pilotka Jenny Blalocková spolu se svým otcem Jamesem Blalockem (†78). Ani jeden z nich nehodu nepřežil.

Dvojice vzlétla z letiště Knoxville Downton Island asi hodinu a patnáct minut před tragédii. V letadle s nimi nikdo další necestoval. Letadlo se zřítilo v odlehlé oblasti, kam se záchranné složky těžko dostávaly. Jejich těla byla nalezena mimo letadlo. Svědek Richy Sands viděl, jak se letadlo zřítilo na jeho pozemek. „Moje žena viděla letadlo přilétat,“ uvedl Richy s tím, že pak náhle narazilo do svahu. Richy běžel na místo tragédie ve snaze oběti zachránit. Všude kolem byly prý trosky letadla a jednu z obětí pohltily plameny. „Požár pohltil letadlo a jeho okolí, ale byl rychle uhašen záchrannými jednotkami,“ dodal.

Jenny milovala létání. Byla to vášeň, kterou sdílela právě se svým otcem. Majitelka farmy o létání natáčela videa na YouTube. „Miluju létání se svým tátou,“ uvedla v jednom z videí. Jen pár dní před tragédii publikovala na sociální síti video, jak letí se svým otcem z testovacího letu nového letadla. V jednu chvíli je vidět, jak Jenny čte pokyny z kusu papíru.

Video  Řidička (26) v Karivné srazila chodkyni (69). Neměla reflexní prvky a nebyla vůbec vidět.  - PČR
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání