Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Turisté si v Benátkách na gondole i přes varování pořizovali selfie: Skončili v ledové lodě!

Autor: rc - 
7. prosince 2023
17:56

Povyk v italských Benátkách způsobila skupinka turistů, která vyrazila na projížďku gondolou. Turisté si na lodi pořizovali selfie a to navzdory tomu, že je gondoliér několikrát varoval, aby seděli v klidu. Loď se s nimi náhle převrhla, a skupinka tak skončila v ledové vodě!

Na projížďku gondolou v Benátkách vyrazila skupinka turistů z Číny. Ovšem romantická plavba světoznámými kanály měla nepříjemný konec. Gondola zrovna projížděla pod mostem nedaleko náměstí sv. Marka, když se loď zničehonic převrhla a turisté skončili v ledové vodě!

Jak uvádí britský deník The Guardian, turisté si během projížďky měli pořizovat selfie a přitom se pohybovat na lodi. Gondoliér je údajně pětkrát napomenul, aby seděli v klidu, ovšem skupinka jeho varování nebrala vážně.

Video  V Benátkách se převrhla s turisty gondola.  - tiktok/ienaridens69
Video se připravuje ...

Právě projížďka pod mostem podle výše zmíněného deníku vyžadovala maximální vyváženost na lodi, proto bylo nutné, aby turisté nevstávali.  

Chvíli, kdy se loď převrhla, zachytila kamera. Turisté jsou na videu vidět, jak se drží převrácené lodi a snaží se dostat z ledové vody. Při nehodě se nikomu nic nestalo a všichni trosečníci našli útočiště v divadle La Fenice.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi