Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ekosexuálka se zamilovala do dubu: Naplňuje mě erotickou energií, tvrdí

Autor: štt - 
27. prosince 2023
21:37

Určitě ve svém okolí máte někoho, kdo o sobě říká, že „je milovníkem přírody“. Američanka Sonja této frázi dodala nový význam. Zamilovala se totiž do stromu. Konkrétně do dubu. Ten ji prý „naplňuje erotickou energií“. 

Sonja Semjonová vždy milovala přírodu. Když v roce 2020 udeřila pandemie covidu-19, využila této příležitosti a přestěhovala se na ostrov Vancouver ležící u břehů Britské Kolumbie. Aniž by to tušila, začala se tím psát její nová životní kapitola.

Zdejší krajina ji zcela očarovala. „Pět dní v týdnu jsem chodila na procházky,“ vzpomíná v rozhovoru pro televizi SWNS. Skoro denně míjela jeden a ten samý strom, u jehož kmene ráda na pár minut spočinula. Už tehdy cítila s dřevinou neobvyklé propojení.

Její vztah k prastarému dubu postupně sílil, až si zhruba po půl roce přiznala, že k němu chová milenecké city. Slast je spojená s pocitem, že „je oproti stromu tak malinká a on tak silný a pevný“.

Semjonová o sobě hovoří jako o „ekosexuálce“ a není sama. Podle deníku New York Post existuje organizace, která podobné lidi sdružuje. Tito lidé sexualitu a s ní související erotiku nespojují výhradně s tělesností, ale spíše s pocitem duševního napojení na „přírodní sílu“.

Žena se za svou výstřední preferenci nestydí a naopak tvrdí, že by prospěla celému lidstvu. „Každý můžeme benefitovat z toho, když se alespoň pokusíme žít ve větším souladu s přírodou,“ dodává na závěr.

Video  Už budu! Injekce do penisů, mýtus panenské blány a masturbace. Jaké díly vás nejvíce zaujaly?  - pdc, ub, Blesk TV
Video se připravuje ...

MADONNA ( 1. ledna 2024 23:41 )

Hoďte na ní síť Jestli ho chodí objímat denně, tak z té erotické energie nejspíš exploduje

EconEcon ( 28. prosince 2023 07:31 )

No ta musí být dobře uderená. Ale je fakt, že dubová větev něco vydrží.... 😃 😃 😃

nikko ( 28. prosince 2023 06:58 )

Uz aby ten konec sveta prisel

Lomikel ( 28. prosince 2023 06:41 )

A proč jako?
Když ho nemáš z tvrdýho dubovýho dřeva, tak nemáš nárok.
Sexu se ti nedostane... 😁

Uživatel_5413502 ( 28. prosince 2023 02:51 )

A co přijde další? Celular sexual, browser sexual, underground sexual, apple sexual, atd......????? Vrcholná debilita. U paní bych měl řešení, v Indii když si mladá dívka vezme staršího muže a ten zemřel, je pro ni jediné řešení skočit do ohně až ho spalují. Tady by si paní mohla vzít ten dub a po jeho pokácení skočit do kamen nebo že sebe nechat udělat třeba věšák na kabáty nebo skočit do kamen. To už není normální, a nejhorší na tom je za takoví lidé jsou současnou generaci oslavování. Hnus velebnosti

Zobrazit celou diskusi