Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ještěří žena: Modelka si nechala rozříznout jazyk!

Autor: fik - 
27. června 2023
20:12

Říká se, že jedním tetováním to nikdy nekončí a přesně to platí pro Stephanie Bratleyovou - modelku, která tvrdí, že je závislá na úpravách těla. Své tělo si totiž zkrášlila velkým množstvím tetováním, plastických operací a rozštěpením jazyku!

Stephanie Bratleyová, přáteli oslovována také jako Marz, o sobě říká, že je závislá na úpravách těla. Tato závislost údajně začala, když jí bylo 16 let a od té doby jen sílí. Zasvěcovat svůj život ztělesňování svého pravého já začala Marz v šestadvacátém roce svého života.

Už ani nevím, kolik tetování mám,“ přiznala se. Všechna její tetování prý ale mají hlubší význam a symbolizují různé milníky a kapitoly v jejím životě. „Pamatuji si, kdo jsem byla a kde jsem se nacházela v době získání každého uměleckého díla. Některá mi připomínají, že je skvělé být sám sebou a nepřizpůsobovat se společenským normám. Musíme v sobě být šťastní!

Cesta Stephanie k sebevyjádření ale rozhodně tetováním a piercingy nekončí! Na svém kontě má i pár plastických operací prsou. „Podstoupila jsem pár plastik a moje prsa stále nejsou dokonalé, ale naučila jsem se milovat svoje tělo a plastické operace jsem vyškrtla ze svého programu!“ 

Krásná modelka se také nedávno oddala svojí nejnovější posedlosti - rozštěpení jazyka!

„Když jsem poprvé někde na internetu viděla rozštěpený jazyk, nemohla jsem na to přestat myslet. Věděla jsem, že to musím udělat taky! Potom jsem potkala dívku ze Švédska, která to měla a hned jsem se na modifikaci jazyku objednala taky,“ svěřila se pro Daily Star.

Marz také vypověděla o svém party triku, kterému říká „lízání obou stran“: „Je to svérázný trik, který lidi vždycky ohromí. Kdo potřebuje pravidelný jazyk, když si může užít dvojnásobnou zábavu?“ 

Kromě úpravám těla se Marz také věnuje modelingu a světu online zábavy, který ji dává svobodu pracovat pro sebe. „Miluji svobodu ve svém životě, kterou mi OnlyFans dává. Umožňuje mi to vyjádřit svou smyslnost a jedinečně se spojit se svými fanoušky.“ 

Navzdory všemu ale přiznává, že její rozhodnutí nebyla vždy v souladu s očekáváním její rodiny: „Táta chtěl, abych se věnovala medicíně. Pravděpodobně by byl zklamaný, že jsem touto cestou nešla, ale už nejsme v kontaktu. Rozhodla jsem se žít život podle svých vlastních podmínek, přijmout své vášně a nekonvenční volby, které mě dělají šťastnou.

Radek Svoboda ( 27. června 2023 21:42 )

Super, muze lizt obe kulky naraz.

Zobrazit celou diskusi