Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena (51) popsala dospívání v sídle Playboye: Limuzínou do školy a Hefner jako vlastní táta

Autor: rix - 
30. prosince 2022
06:40

Jennifer Saginorová se dostala do sídla Playboye už v šesti letech. Samozřejmě ne jako modelka, ale protože její otec byl osobní lékař Hugha Hefnera. Jak Jennifer prozradila, začátky byly krásné. Jako malá dívka a vážená dcera měla vše, na co jen pomyslela. Jak ale dospívala, poznala i temné stránky nechvalně proslulého sídla.

Jennifer si žila jako v pohádce. Do školy ji dokonce vozili limuzínou. Měla vše, na co si vzpomněla. Od nespočtu zvířecích mazlíčků po kila sladkostí. Jak ale dospívala, postupně objevovala i negativní stránky bujarého života.

„Bylo to takové zvláštní a dost špinavé místo, ale to vyrůstání tam bylo opravdu kouzelné,“ prozradila v rozhovoru pro kanál Channel 4. „Vlastně jsem tam poprvé vstoupila už v šesti letech, ale naplno jsem tam žila až o pět let později,“ vysvětlila.

Postavení měla vysoké. Její otec byl osobním lékařem majitele Playboye Hugha Hefnera. „Byl to zároveň jeho nejlepší kamarád,“ dodala Jennifer. „Ráno mi komorníci udělali snídani a já nasedla do limuzíny na cestu do školy,“ vzpomínala na fantastická léta. 

I samotného Hugha Hefnera si velmi oblíbila. Brala ho jako vlastního tátu. „Byl velmi pečující a jemný, opravdu taková otcovská osobnost,“ popisovala ho. S příchodem puberty její ideály opadly. 

Postupně si začala uvědomovat spoustu věcí. „Byla jsem naučená se dívat na ženy úplně jinak. Jako na zboží,“ uvedla s tím, že už ve velmi mladém věku byla vystavena sexualitě. Často se jako mladá vplížila do některého z pokojů a uviděla lidi oddávající se sexu. „Viděla jsem dívky dělat věci, které jsem vůbec neznala,“ popsala podle deníku Daily Star.

„Často jsem vídala nahé muže, byli všude kolem mě. Vždycky jsem si říkala, že nechci být jako oni, chovali se jako zvířata,“ svěřila se. Sídlo ji ale vtáhlo. Zamilovala se do jedné z Hefnerových přítelkyň a spala s ní, i když byla nezletilá.

„Nemyslela jsem si v té době, že je to něco špatného. Hefnerovi to bylo úplně jedno,“ vzpomínala Jennifer. Hugh Hefner zemřel v roce 2017, ale Jennifer její rané zkušenosti stále pronásledují. O svém životě v sídle napsala dokonce knihu.

Video  Sexbomba Benešová o nahých fotkách: Šla by do toho po 30 letech znovu?  - Markéta Reinischová
Video se připravuje ...

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi