Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Ze zákulisí modelek z OnlyFans: Pro focení si pronajaly luxusní jachtu

Autor: štt - 
5. prosince 2022
22:38

Skupina slavných modelek z OnlyFans se sešla na luxusní jachtě, aby nafotila sérii exkluzivních fotografií. Říkají si Thumper podle postavičky z filmu Bambi a jejich cílem proměnit zábavní průmysl pro dospělé. Několik fotek již vypustili ven a fanoušci se mají rozhodně, na co těšit.

Se svými nemalými cíli to musí myslet asi vážně, jelikož pouze pronájem jachty je vyšel na stovky tisíc korun. Thumper nechce být pouze uzavřená skupina modelek. Na svém webu vybízejí ostatní, aby se k nim připojily. Avšak všechny zájemkyně budou muset projít jemným sítem.

Jednou z členek je Charlie Wilsonová, která ještě před dvěma lety pracovala jako řeznice a pobírala minimální mzdu. Poté, co vyměnila přípravu steaků za focení peprných fotografií, sní o vlastní jachtě, řekla časopisu The Spinoff. Dvacetiletá dívka Thumper přirovnala k „milé rodině“. Mezi kolegyněmi necítí ani žádnou závist. „Jsme k sobě velmi otevřené,“ dodává.

Další členka známá pod přezdívkou Violet si na OnlyFans nejvíce cení toho, že se mohla vykašlat na práci servírky, a dokonce si vydělat tolik, aby se mohla postarat o své rodiče. „Chci hlavně své mámě dopřát život, o němž vždycky jen snila,“ říká vzorná dcera. Violet pochází z velmi chudých poměrů. Nejvíce si přeje koupit rodině vlastní dům.

Zakladatelka Thumper Jasmin poodhalila koncept celého projektu. Jejím cílem je do odvětví přinést více luxusu, a proto se nebála investovat do drahé jachty k prvnímu focení. Již delší dobu jí štvalo, že ostatní společnosti v pornoprůmyslu se dívají na OnlyFans svrchu. „Podívejte se, kde jsme my, jsme na super jachtě!“ vzkazuje.

Video  Thumper vydal i několik tematických videí.  - TikTok
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi