Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Prasečinky se slevou! Dobrosrdečná nemrava vybízí kolegyně k levnějším službám v době inflace

Autor: štt - 
25. září 2022
15:12

Úspěšná tvůrkyně obsahu pro dospělé Saffron Leighová (26) navrhuje, aby její bohatí kolegové v době nastupující finanční krize nabídli svým sledujícím speciální slevy. Sociálně citlivá myšlenka ji napadla poté, co platformu pro dospělé zachvátila vlna slev po smrti Jejího Veličenstva.

Saffron Leighová ze severoanglického Cumbrie dříve pracovala v malé kavárně. Jelikož byla nespokojená se svoji nízkou mzdou, rozhodla se zkusit štěstí na platformě OnlyFans. Nyní vydělává v přepočtu přes půl milionu korun měsíčně, a to i díky tomu, že se specializuje na „tabuizované fetiše“. Tedy na sexuální potěšení, ke kterému se lidé většinou dobrovolně nepřiznají.

Šestadvacetiletá dívka, kterou na Instagramu sleduje přes 100 tisíc lidí, webu deníku Daily Star řekla, že navzdory svému vysokému příjmu chápe, že lidé si vzhledem k současné inflaci brzy nebudou moct její služby dovolit.

Přestože její předplatné vyjde na necelých 130 korun měsíčně, uvažuje o speciální slevě pro své sledující. Saffron totiž na rozdíl od ostatních občanů očekává, že se jí nastupující krize nijak nedotkne. Ke zvážení sociálně citlivé slevy vyzvala i další úspěšné kolegy a kolegyně.

Svůj profil si založila v době, kdy nejen Velkou Británii, ale doslova celý svět zachvátila pandemie koronaviru. Nebyla však jediná, která se během lockdownu profesně přeorientovala na sociální platformy.

Další dívka, dvacetiletá Alexia řekla BBC, že si nedávno založila profil na čtyř různých stránkách včetně OnlyFans. „I kdyby to bylo pár stovek měsíčně navíc, je to pro mě obrovská částka. Může to pomoci zaplatit nečekaný výdaj, například minulý měsíc jsem obdržela pokutu, kterou bych jinak nebyla schopna zaplatit,“ přiznala. Kvůli covidu přišla o svou práci v restauraci.

Stejný osud potkal i třiadvacetiletého Blakea, jenž během pandemie začal točit explicitní obsah a nyní si přijde v přepočtu na necelých třicet tisíc korun měsíčně. „Nedopřávám si žádný luxus, dokonce jsem kvůli cenám přestal jíst maso,“ obhajuje své rozhodnutí.

 

Video  Eliza si díky lechtivým fotkám přijde nejen na slušné peníze, ale nutí ji dbát o svůj zevnějšek.  - Instagram/@elizarosewatson
Video se připravuje ...

Blanka Hylanová ( 25. září 2022 16:32 )

Možná právě tyto plnoleté dámy zahlcují emaily seniorek denně svými nabídkami. Jak jinak si jejich nabídky vysvětlit, když žiji přes 22 let v DPS.

Zobrazit celou diskusi