Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Striptérka (31) si pustila pusu na špacír: Nejvíc nesnáším ženaté lakomce!

Autor: štt - 
25. září 2022
08:38

Francouzská kráska Lola (31) pracuje jako striptérka v londýnském podniku. V rozhovoru pro Daily Star se svěřila se svými nejhoršími zkušenostmi. Nejvíce ze všeho ji u zákazníků štve lakomství.

Do hlavního města Velké Británie se přistěhovala, když jí bylo teprve 18 let. Pracovala v různých zaměstnáních, která jí ale nepřinášela dostatek peněz. Jelikož navštěvovala drahé kurzy herectví, rozhodla se začít si přivydělávat jako striptérka. Nyní o své životní zkušenosti hodlá napsat knihu.

Zatímco většina platících zákazníků je uctivá, jiní prý nemají špetku slušného vychování. Dle Loliny zkušenosti jsou nejhorší opilí chlapi. „Zeptáte se jich, zda jsou v pořádku a oni se místo odpovědi pozvrací,“ popisuje žena chování, se kterým se nejednou potkala.

Jiní návštěvníci se netají svou misogynií. „Když mám pocit, že se někdo chová hrubě, odmítnu jeho peníze,“ popisuje zkušená striptérka. Stejně tak se zachová, když jsou muži příliš perverzní a říkají příliš oplzlé věci. „Bože, oni si fakt myslí, že se nám takové věci líbí,“ vrtí nechápavě hlavou.

„Někteří klienti jsou naopak velmi ohleduplní a chápou koncept zábavy, kterou pro ně děláme,“ ihned dodává. S takovými nemá problém se celou noc bavit nezávazně dál.

Zejména lakomost ale není ve stripbaru vítána. Někteří muži vydrží celé hodiny zírat a nezaplatit ani libru. Další pak vyjednávají o ceně, jako „by kupovali ovoce a zeleninu na trhu“. Podle Loly je slušnost utratit alespoň za jeden tanec. „Nesnáším výmluvu, že je ženatý. Přitom se celé hodiny dívá na polonahé holky na pódiu,“ dodává rozhořčeně.

Video  Ikonické scény: Ikonické krásky 80. let  - Videohub
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

MarekBadatel ( 30. prosince 2022 10:57 )

Ať je ráda že mladá a hezká (nebude to asi trvat věčně) a že je někdo kromě toho že je ochoten se na ní dívat je ochoten (cca jenom za to koukání) jí i dát nějaké peníze. Práce jako práce. Ať je trochu profík.

Dannero ( 25. září 2022 10:56 )

tak třeba by jí více vyhovovala práce pečovatelky v LDN

Zobrazit celou diskusi