Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Striptérkou ve městě hříchu: Za jediný tanec jí platili miliony!

Autor: rc - 
1. prosince 2022
17:44

Vyrůstala v chudobě na Filipínách a snila o lepší budoucnosti. Nakonec se CJ Milesová dostala do amerického Las Vegas, kde začala pracovat jako striptérka v luxusním klubu. Pro miliardáře a celebrity tančila dlouhých dvanáct let, než kariéru tanečnice u tyče pověsila na hřebík. Ačkoliv se to prý nezdá, jednalo se o náročnou práci a leckdy se vracela domů s modřinami. Ovšem vydělala si pořádný balík peněz, jeden z jejích klientů jí za tanec dal milion!

Vyrůstala na Filipínách a její rodina žila v chudobě. Jediné, o čem snila, byl lepší život, v němž bude mít dostatek peněz, aby se uživila a mohla si i leccos dopřát. Nakonec CJ Milesová začala pracovat v roce 2006 v klubu Spearmint Rhino v americkém městě hříchu. 

Od svého příjezdu po dalších několik let byla prý „každý den nahá.“ První den ji prý dali bikiny a řekli, že se uvidí vevnitř. „Myslela jsem si, že to nezvládnu, dokončila jsem vysokou školu a toto byla moje první práce v Americe. Na co jsem studovala školu?“ posteskla si pro britský deník Daily Mail.

V Las Vegas se otáčí ohromné částky peněz. Téměř každý týden se setkávala se zazobanci, kteří tam přijeli utratit obrovské částky. „Byla jsem známá jako „anděl noci“. Moje šichty byly obvykle od sedmi večer do devíti do rána, takže to byly dlouhé dny a těžká práce. Vracíte se domů s modřinami po celém těle, pokud si neudržujete fyzičku a netrénujete. Mojí tajnou zbraní bylo, že jsem malá a mám silnou pracovní morálku,“ svěřila se žena, která je nyní hvězdou sociální sítě instagram, kde ji sledují statisíce lidí. Zároveň se prý držela dál od drog a alkoholu. „Vždy jsem pracovala střízlivá,“ uvedla.

Na její představení chodili podnikatelé i celebrity. „Neustále mě žádali, abych s nimi šla na hotel, ať už kvůli tanci, nebo něčemu jinému,“ řekla s tím, že za jednu noc si přišla na velké peníze, a proto neměla důvod jim vyhovět. Ovšem jednou zůstala naprosto ohromená, když ji jeden muž dal extrémně velké spropitné. 

Za pouhý taneček jí prý zaplatil v přepočtu víc než 4,5 milionu Kč. „Peníze jsem použila na koupi domu pro svou rodinu na Filipínách. Byl to úžasný pocit, že to mohu udělat. Potom jsem ho už neviděla. Neznám ani jeho jméno a změnil si číslo. Jako by ho bavilo posílat peníze dívkám. Přála bych si, abych ho potkala a poděkovala mu,“ dodala CJ.

Video  O čem se mlčí - Sexuální důvěrník: Edukujeme v oblasti sexuality osoby s mentálním postižením  - Videohub
Video se připravuje ...

Uživatel_5408750 ( 1. prosince 2022 19:48 )

Tak jiste koupila jim barák, Je to hodna holka

y1xcvbnm ( 1. prosince 2022 19:16 )

Jistě jsou na ni rodiče patřičně hrdi

Zobrazit celou diskusi