Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Český milionář Miloš Kant: Party se sexy dívkami a pak koronavirus!

Autor: rix - 
16. ledna 2022
05:00

Český miliardář Miloš Kant žijící ve Švýcarsku si z koronaviru hlavu nedělal. I přes opatření pořádal opulentní párty ve svém nočním klubu se sexy dívkami! Jako by se mu nemohlo nic stát, nechával se obskakovat luxusními společnicemi. Přišel ale šok. Zámožný Kant dostal koronavirus a leží v nemocnici na přístrojích. 

A co víc, Miloš patří do rizikové skupiny. Je mu skoro sedmdesát let a zdravou životosprávou rozhodně neoplývá. Jakoby ho ale nemohlo nic zastavit. I přes nařízení portugalské vlády pořádal v klubu Princesse divoké mejdany. Jeho instagram je plný sexy společnic. 

Jako blesk z čistého nebe pak přišla fotografie, na které miliardář leží v nemocnici a nevypadá, že by mu bylo do zpěvu. „Modlíme se za tebe, uzdrav se,“ bojí se přátele o jeho život. 

Boháč Miloš Kant, který výši svého jmění tají, je český emigrant a žije ve švýcarském Lucernu. Proslavil se minulým vztahem s kráskou Margaridou Aranhovou, do které se podle svých slov bezhlavě zamiloval.

Aranhaová se zviditelnila i účinkováním v reality show, ve které se neostýchala ani souložit před kamerou. O ruku ji požádal v roce 2019 přímo na červeném koberci na Mezinárodním filmovém festivalu v Cannes. Tím na sebe strhl obří pozornost. Jejich vztah ale velice rychle zkrachoval a na svatbu nedošlo.

slafa ( 16. ledna 2022 23:52 )

Co lecit s Ivermektinem a Hydroxychloroquine jak je ve zprave US Army Darpa. http­s://ww­w.bit­chute­.com/v­ideo/_­zgoEN­meddA/

XLADI ( 16. ledna 2022 19:17 )

To je ten milionář co nemá prachy a ví kolik ho která zlatokopka stála?

jajas ( 16. ledna 2022 17:40 )

Nic, jen odpovídám na tvůj příspěvek, že jí neodpoví....ona není sama, co tady takhle komunikuje s pleskem, takže je to vše kolem úplně zbytečné....

jajas ( 16. ledna 2022 17:39 )

Asi má prachy......a prý je čech.....tak to je asi podle plesku vypíchnout, že i čech může mít velký prachy....

dynaty ( 16. ledna 2022 14:52 )

Zobrazit celou diskusi