Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Podcast: Až když jsou hluční, tak je rozháníme. Říká o sexu pasažérů na záchodcích bývalá letuška

Video se připravuje ...
Aktualizováno -
17. srpna 2022
15:20
Autor: Tim Slavík - 
9. srpna 2022
05:00

Sex pasažérů na záchodech zažívají letušky naprosto běžně. Že se k něčemu schyluje, poznají poměrně rychle a naprosto elegantně zasáhnou. Co dělají v případech, když pár dovádí na toaletách, prozradila v Blesk Podcast exletuška Marika Mikušová.

Pět let Marika létala pro blízkovýchodní leteckou společnost. Uniformu letušky už má sice na hřebíčku, ale i tak svým deníkem nabízí vhled do života na palubě. Správná letuška by měla být dobrou psycholožkou, a proto dobře analyzovat situaci, která by mohla nastat. Je totiž první, na kterou se cestující obrací při jakémkoliv problému.

Alkohol na palubě

Častou neřestí na palubě je alkohol, který bývá součástí letenky. To právě může být jeden ze spouštěčů možných problémů, s nimž se musí letušky elegantně vypořádat: „Alkohol na palubě omezit nejde, ale můžeme zpomalit jeho konzumaci. Máme pro takové situace předpisy. Kdyby ale situace vyústila v agresi, jsou na palubě k dispozici pouta,“ s úsměvem popisuje Marika.

Orgasmus na dlouhých letech

Dlouhé lety přejí zamilovaným, což se dá poznat ještě dřív, než se chtějí uchýlit na záchodky. Většinou se některé sexuální praktiky dějí pod dekou na sedačkách pasažérů: „Vždy se na ně zamračím a oni toho nechají,“ prozrazuje Mikušová.

Pokud se někdo oddává sexuálním hrátkám na záchodcích, záleží vždy na hluku, který se z kabinky line. Pokud by byli slyšet orgastické výkřiky, tak už by letušky zasáhly. „Kabinka ale není jediné místo, kde jsem cestující načapala. Některé pasažéry napadlo si oplácet polibky za závěsem stevardské kuchyňky,“ popsala Marika zážitky ze svých letů. Milenci se podle krásné exletušky ihned klidili na svá místa.

Marika Mikušová promluvila pro Blesk Podcast o svých zkušenostech letušky. Marika Mikušová promluvila pro Blesk Podcast o svých zkušenostech letušky. | Marika Mikušová/Instagram

Marika Mikušová psala ze svých cest osobní deník, který následně vydala jako knihu pod názvem „Deník letušky“. Podrobnosti naleznete na jejích webových stránkách

S Čechy mám dobrou zkušenost 

Marika během svých cest obsluhovala na palubě snad každý národ světa a dobře si všímala jejich specifického chování. Na linkách z Afriky prý rádi zpívají a letům tím často dodávají neopakovatelnou atmosféru. Vždy si chtějí odnést nějaký suvenýr z letu, ať už je to deka, maska na spaní nebo jen plechovka s logem společnosti. Jejich zájem o suvenýry byl prý tak velký, že musela letecká společnost zakázat odnášení předmětů z paluby letadla.

Němci jsou naopak natolik ukáznění, že se prakticky zvládnou odbavit v letadle sami. O Češích bývalá letuška říká: „Sice se o nás traduje, že dost pijeme. Ale většina Čechů si dá jen sklenku vína nebo piva. Vždy si let užívají jako součást dovolené, a proto mají v leteckých společnostech dobrou vizitku.“

Že dochází k sexuálnímu harašení na palubě, co dělala, když se palubou valil dým, nebo jaký má názor na leteckou krizi, nám bývalá letuška prozradila v Blesk podcastu:

Video  Blesk Podcast: Sex na záchodcích letadla není neobvyklý, říká letuška  - Tim Slavík
Video se připravuje ...

Slavek ( 9. srpna 2022 22:25 )

Redakce výběrem fotek šlápla vedle a z letušky udělala lehkou děvu, než někomu došlo, že článek není o Marii Růžičkové. Nyní je výběr fotek v pořádku

rezacek ( 9. srpna 2022 22:02 )

"Pokud by byli slyšet orgastické výkřiky" ... co kdyby si letuška mezi orgastickými výkřiky zopakovala gramatiku.

krapotkin ( 9. srpna 2022 10:27 )

Bývalá letuško, jste většinou docela hezký holky, co kdyby jste se někdy přidaly a nezáviděly cestujícím. Na dlouhých trasách - třeba do Austrálie nebo Nový Zéland by to leckdo uvítal a nemusel sledovat nudné filmy.

y1xcvbnm ( 9. srpna 2022 09:20 )

taky nevím proč si ten tajtrlík v županu nermlže vzít alespoň normální boty

y1xcvbnm ( 9. srpna 2022 09:18 )

taky mi přijde že se prezentuje jako prostitutka a ne letuška , co to má znamenat???

Zobrazit celou diskusi