Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Podcast: Celotělový orgasmus a podceňované partie. Tantrická masérka odhalila taje svého umění

Video se připravuje ...
Autor: jim - 
19. března 2022
05:00

Na sociálních sítích má lektorka, maskérka a tantrická masérka Klára Kloudová tisíce sledujících. Bez rozpaků totiž lidem radí, jak si zpříjemnit erotický život, nebo jak zatočit s nejrůznějšími problémy, jako je předčasná ejakulace, strach z dotyků nebo nemožnost dosáhnout orgasmu. Pro Blesk Podcast odtajnila, jakým částem těla bychom měli při erotických hrátkách věnovat větší péči.

Zaškatulkovat tantru není podle zkušené masérky vůbec jednoduché a každý masér by ji nejspíš definoval podle svého. „Tantru můžeme nazvat jako vědomou sexualitu, kdy vím, co mám rád, co dělám a naopak, co nechci a nevyhledávám. Dokonale znám své tělo a umím s ním zacházet,“ prozradila Klára Kloudová na začátku rozhovoru pro Blesk Podcast, jak indickou nauku chápe.

Není podle ní zásadní, aby při tantrické masáži dosahovali muži či ženy orgasmů. „Masáž má jediný cíl a to je cesta. Ta může být pro někoho smyslná, pro jiného emotivní nebo relaxační. To je úplně jedno. Hlavní je, aby si cestu užíval, a ani jedna strana to netlačilo k vyvrcholení,“ uvedla odbornice. Podle ní je důležité, aby tantra naučila osoby komunikovat a říct si, co se jim líbí a co ne. Tantra také pomáhá lidem, kteří byli zneužívaní a jsou jim nepříjemné dotyky. Postupně je učí mít rád sebe a vpustit k sobě ostatní.

Hlavně pomalu

Během tantrické masáže se podle Kláry nesmí nic uspěchat a milenci by se měli zastavit i u partií, kterým se vyhýbají. „Myslím si, že lidé často podceňují předehru a podceňují dotyky mimo známé erotogenní zóny, jako prsa a intimní místa. Podceňujeme ruce, nohy, chodidla, krk a obličej, což může být také smyslné. Někdy na ně úplně zapomínáme a směřujeme jen na určitá místa,“ upozorňuje Klára Kloudová. Ve videu Blesk Podcast pak popisuje, jak stimulovat mužský a ženský pohlavní orgán.

Stáhni zadek 

Nepříliš známý je i tzv. celotělový orgasmus, kterého můžou dosáhnout i pánové. Podle Kláry u tohoto vyvrcholení muž neejakuluje. „Z pánve se orgasmus rozleje do těla. Muži to popisují tak, jako by to místo ven, zajelo dovnitř. Někdy se u toho klepou,“ líčí, jak se celotělový orgasmus může projevovat. A jak ho dosáhnout?

„Důležité je, aby muž ležel a neměl stažený zadek. Je potřeba pánev úplně uvolnit a jenom zhluboka dýchat do břicha. Když to přichází a znám přesně hranici, kdy to stihnu zastavit, tak stáhnu všechny svaly v těle. Zejména zadek, pánev a břicho, podobně, jako když chcete zastavit moč. Člověk u toho vypadá trochu divně, ale v tu chvíli neprojde ven ejakulace a rozlije se vzrušení do těla,“ dává návod expertka. Díky tomu se pak prý muži necítí unavení a mohou v hrátkách pokračovat a mít orgasmů několik.

Proč je porno škodlivé i v malém množství a jakými způsoby lze masírovat pohlavní orgány, prozradila Klára Kloudová v Blesk Podcast:

Video  Blesk Podcast: Celotělový orgasmus a podceňované partie. Masérka odhalila taje tantry  - Jiří Marek
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi