Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Malý influencer se chlubí luxusním životem: K 6. narozeninám dostal vlastní dům!

Autor: rc - 
29. ledna 2022
05:15

Ještě mu nebylo ani deset a už vlastní dům, luxusní auto a létá soukromými tryskáči. Muhammed Awal Mustapha má navíc i velký úspěch na sociální síti instagram, kde se chlubí svým přepychovým životem. Lásku k luxusu získal prý po svém otci, multimilionáři Ismailiovi Mustaphovi, který vystupuje pod jménem Mompha.

Sociální síť dobývá chlapec Muhammed Awal Mustapha, jehož na instagramu sleduje víc jak 25 tisíc lidí. Syn internetové hvězdy Ismailia Mustaphy, kterého spíš fanoušci znají jako Momphu, rozhodně nemusí střádat peníze do prasátka.

Podle informací britského deníku The Sun cestuje neustále mezi domovy v Lagosu a Spojených arabských emirátech a velkolepý dárek dostal v roce 2019, když slavil šesté narozeniny. Dostal totiž klíče od svého vlastního sídla. „Vlastnit svůj vlastní dům je jeden z nejlepších pocitů vůbec. Nedá se to popsat slovy, nedá se to vyčíslit penězi. Vlastnictví domu je pocit, kvůli kterému stojí za to čelit každodenní zátěži života. Ujistí vás to, že po všech peripetiích máte kam jít,“ napsal prý tehdy svým fanouškům. „Gratuluji mému synovi k jeho novému domovu. Dárek k narozeninám od táty,“ pochlubil se dárkem jeho otec.

Na jiné fotografii na sociální síti se zas mladík chlubí novým luxusním autem značky Bentley Flying Spur či červeným Lamborghini Aventador. Potrpí si rovněž na značkové oblečení.

Nicméně Mompha starší má nyní opletačky se zákonem. Zbohatl na podnikání v investicích a nyní čelí obviněni z praní peněz v hodnotě víc jak 10 milionů liber (víc jak 293 milionů Kč). Skončil ve vazbě, odkud byl propuštěn na kauci.

VIDEO: Mladá influencerka Paris Ledge ve videu na TikToku ukázala svou maminku. Lidé si myslí, že je to její sestra!

Video  Mladá influencerka Paris Ledge ve videu na TikToku ukázala svou maminku. Lidé si myslí, že je to její sestra!  - TikTok
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi