Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vánoce zbohatlických dětí: Sporťák s velkou mašlí, lenošení v Dubaji a pompézní stromeček

  • Autor: rc - 
    26. 12. 2021
    14:08

    Soukromým letadlem do exotiky, lamborghini ozdobené světélky či dárky za statisíce! Tak nějak slaví Vánoce zbohatlická děcka z instagramu. Francouzka Maddy Burciagová, která se ráda na sociální síti chlubí životem v luxusu, si na nejkrásnější svátky v roce ráda zajede do Monaca. Milovník rychlých motorů, který si říká Dominguero, naopak nepohrne dalším sporťákem a Olesja Malinská utekla v zimním čase do Dubaje!

    Mají hodně peněz a zrovna tak mají hodně sledovatelů na sociální síti instagram, kde se chlubí svým každodenním životem, jenž se rapidně liší od životů běžných lidí. Lítají soukromými tryskáči, na zimu utíkají do exotických zemí, kde se válí na pláži a auta si zdobí diamanty. Takový je život bohatých dětí instagramu, které dokonce i Vánoce slaví netradičním způsobem. Místo pečení cukroví si užívají slunce u moře a dárky nebalí do balících papírů, ale pod pompézní stromy ukládají v originálních taštičkách věhlasných značek.

  • 1.Vánoce v Santově vesničce

    Spojené arabské emiráty, Maledivy, Maroko či Španělsko. Francouzka Maddy Burciagová miluje cestování a ráda se o své zkušenosti z cest dělí. Na instagramu ji sleduje až 2,7 milionů lidí, kteří se nemohou nabažit jejího luxusního života. Koncem listopadu se zasnoubila se svým přítelem v Dubaji, kde společně tráví hodně času. V roce 2019 kráska s uhrančivým pohledem vyrazila oslavit Vánoce do Laponska, kde si užívala svátky ve vesničce Santa Clause!

    Po vánočních svátcích však vyrazila na jih a poslední dny v roce trávila v Monacu. V roce 2020 si moc vánočního cestování neužila a zůstala se svým přítelem v Dubaji. Nový rok ve Spojených arabských emirátech přivítala i krásná tmavovláska, která je na instagramu pod jménem Bettyna. Zatímco na Štědrý den oblékla černou barvu, v Dubaji se na Silvestra ukázala v elegantních blyštících se stříbrných šatech.

  • 2.Sporťák s mašličkou

    Španělský rodák, který si říká na instagramu Dominguero, miluje rychlá auta. Luxusní sporťák si proto nadělil i pod stromeček a ozdobil si ho žlutou mašlí!

  • 3.Milovnice luxusu

    Sexy blondýnka, známá jako Katja Katerina miluje zimní radovánky ve velkém stylu. Rodačku z Ruska sleduje na instagramu víc jak 500 tisíc lidí a je milovnicí značky Gucci. V prosinci v minulém roce se vyfotila oděná do této věhlasné značky, zatímco si užívala zábavy na kluzišti v centru Moskvy. Na Štědrý den místo slavnostní večeře publikovala svůdnou fotografii s popiskem o hubnutí.

  • 4.Sexy obleček Santa Clause

    Jana Levencevová se nebojí jít s kůží na trh. Není tedy divu, že ji na instagramu sleduje víc jak milion lidí. Podle fotografii se dá říci, že rodačka z Ruska miluje vánoční svátky. Před Vánoci vyrazila se svým přítelem na Kavkaz, kde si užívali zimních radovánek, ale na svátky už byli doma v Moskvě a tam nastrojili vysoký stromek pompézními ozdobami. Dokonce se převlékli i do oblečků Santa Clause a na veřejnosti si zatancovali!

  • 5.Vánoční večírek ve velkém stylu

    Darja Radionová je známá svým sporťákem, kterého zdobí drahokamy od Swarovskiho! Blogerka pocházející z Ruska miluje život v luxusu a ráda se jím chlubí. Na instagramu ji sleduje víc jak 600 tisíc lidí, kteří rádi obdivují nejen její blyštivé vozy, ale i ji samotnou. Influencerka většinu času tráví v Londýně, kde si užívá společenského života. Vánoční svátky zahájila luxusním večírkem módního domu Versace.

  • 6.Svátky na jachtě

    Ve velkém stylu slaví Vánoce i Anna Accendimi, která se nevěnuje pouze instagramu, ale studuje i psychologii. Zámožná blondýnka dělí svůj čas mezi Moskvu a Londýn, ale k srdci jí přirostl i Dubaj.  V minulém roce slavila vánoční svátky v Moskvě, kde se den před Štědrým dnem vyfotila na Rudém náměstí a užila si nákupy u Cartiera. Nový rok naopak vítala na jachtě.

  • 7.Milovnice tradičních Vánoc

    Čas mezi Ruskem a Spojenými arabskými emiráty dělí i sportovkyně Sonja Plotniková, která vánoční náladu letos o adventu nasávala v Moskvě stejně jako minulý rok.

  • 8.Vánoce v teple

    Alexa Dellanosová, dcera amerického novináře Myrka Dellanose, si pompézní Vánoce v minulém roce užívala na Miami Beach, kde se vyfotila před luxusně nazdobeným stromečkem.

    VIDEO: Původní zvyky adventu

y1xcvbnm ( 26. prosince 2021 15:15 )

proč nás pořád zásobujete těmi kur vami co nemají nic v hlavě , ani ty piliny a jen mají v drápě telefon a škebí se do něj! toje vzor pro budoucí generace, fuj

Zobrazit celou diskusi