První ViceMiss roku 1996 se ve světě českého šoubyznysu pohybuje již řádku let, a tak zná jistě nejenom tu světlou stránku slávy, ale i tu stinnou. Například hodně zvláštní ctitele! Krásku s pořádně velkým a přírodním poprsím, která je už dlouhá léta ambasadorkou jisté značky spodního prádla a svá ňadra na sociálních sítích ukazuje s železnou pravidelností, si právě teď vyhlédl jeden podivín se zájmem o negližé. A podle všeho byl tento fetišista velice neodbytný… Modelka a moderátorka pořadu Showtime jej totiž ignorovala, a tak ji bombardoval jednou soukromou zprávou za druhou!

„Ivo? Prodáte mi tu podprsenku? Kolik byste chtěla? Můžete mi odpovědět??“ dožadoval se onen muž, když Kubelková ani po několika hodinách nereagovala. Naopak jeho neobvyklé prosby uveřejnila na svém instagramu s popiskem „tak já už jsem se bála, že všichni řeší jenom covid!“ a svých příznivců se s jistou nadsázkou ptala, o jakou částku by si za prádlo – samozřejmě použité – měla říct. „Tolik, aby už nikdy nenapsal,“ radila jí například moderátorka Martina Gavriely (42).

VIDEO: Iva Kubelková: Musím nosit brýle, s věkem mi naskakují dioptrie

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková: Musím nosit brýle, s věkem mi naskakují dioptrie. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Její příspěvek sice pobavil jak fanoušky, tak i řadu známých osobností, například zpěvačku Daru Rolins (47) či moderátora Aleše Hámu (47), našli se však tací, co s podivínem sympatizovali. Na výseku konverzace (či spíše pánova monologu) sice nebylo uvedeno jeho jméno, ale zase zde byla jeho fotka, a tak to prý budilo dojem, že Kubelková muže veřejně pranýřuje a vysmívá se mu. „Nikoho nezesměšňuji, pán se za to určitě nestydí. A pokud ano, tak ať mi nepíše!“ reagovala ostře tmavovlasá sexbomba, nařčená z toho, že si na dotyčném pouze „honí ego“ a „něco si dokazuje“.

Muži prý dala několikrát jasně najevo, že je jí jeho zájem nepříjemný. „Ale on mi pořád a ze všech stran píše. A všude má jinou fotku a jiné jméno. Někdy je potřeba takové věci zveřejnit! A buďte si jistý, že tady opravdu nejde o žádné moje ego. Zastáváte se zoufalců a kritizujete ženy, za to, že to v tichosti netolerují? Zvláštní!“ zlobila se na fanouška, jemuž se jednání Kubelkové zdálo přes čáru. „Tohle nebyla první a jediná zpráva, kterou mi psal. Mám tady zveřejnit všechny? Vážně? Chcete mě vychovávat, jak se chovat k úchylákům?“ žasla.

VIDEO: Iva Kubelková: Nemám strach, koho mi dcera přivede domů

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková: Nemám strach, koho mi dcera přivede domů. Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
65 fotografií