Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žádné podzimní chmury! Bohaté děti řeší konec léta soukromými tryskáči, pouštní safari a značkovým oblečením

Autor: štt - 
16. listopadu 2021
10:58

Mnozí z nás se kvůli pandemickým omezením rozhodli nejet letos na dovolenou. Děti miliardářů však problémy s papírováním nemusí řešit. Influenceři létají do exotických resortů svými soukromými tryskáči, kde utrácejí peníze v luxusních buticích. Kvůli fotografiím pro svůj Instagram podnikají nákladné výpravy do exkluzivních lokací.

Cestování je po několikaměsíčním lockdownu opět možné. I když byste možná někam na pár týdnů rádi odletěli se odreagovat, pro běžného člověka s prací a rodinou to však skoro není možné. Mimo nadstandardní výdaje cestování ztěžují protipandemická opatření. Bohatí a slavní však takové problémy nemají a na sociálních sítích nám ukazují, jak se bez úmorné práce a s miliony na účtu opravdu žije.

Od nasednutí do soukromého letadla až po skočení do bazénu v luxusním resortu – dnešní influenceři holt vědí, jak rozhazovat peníze. Pořízené fotografie v poušti při západu slunce nebo na hřbetě slona jim však ihned všechny výdaje splatí, ba co víc, přibudou jim noví sledující, zvýší se jejich dosah a v důsledku i peníze na účtu. Jak snadné to jen je...

Nahlédněte do života lidí, kteří se uměli nejen narodit, ale tuto svoji výhodu i dále prodat. V opulentních obrazech se střídají luxusní značky automobilů s ještě přepychovějšími módními kousky. Tichá závist je v tomto případě povolena.

 

ctenar09 ( 16. listopadu 2021 20:21 )

hezké do doby, než promluví, jinak jsou to (logo francouzské automobilky) nebeské...

milan1203 ( 16. listopadu 2021 18:52 )

Ale se maj, přej a bude ti přano.

viho ( 16. listopadu 2021 15:17 )

Většina z nich vypadá jako mentální chudáci. A ta drahá pantomima kolem nich také nejspíš není jejich. Většinou to bývá jejich nadřízených, pro které tihle influenceři dělají různé poskoky, služky, dealery, prostitutky, atd.

bullshit ( 16. listopadu 2021 12:46 )

Tato banda emise skleníkových plynů jistě neřeší...

Zobrazit celou diskusi