Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Majitel swingers klubu v Podcastu: Poláci nám ho málem zbořili. Jak to uvnitř chodí?

Video se připravuje ...
Aktualizováno -
23. října 2021
16:00
Autor: jim - 
23. října 2021
05:00

Pražský swingers klub Fantasy letos oslavil 14 let své existence, během nichž si získal renomé po celé Evropě. Během posledního roku a půl byl však převážně zavřený kvůli vládním protikoronavirovým opatřením. Někteří stálí hosté se podle majitele Petra Janíčka doposud bojí přijít. Čím je české swingers v Evropě ojedinělé, proč mu Poláci málem zbourali bar a jak s novou sexuální aktivitou nejlépe začít, prozradil Janíček v Blesk Podcast.

Sex ve společnosti více lidí, kteří se do hrátek kolektivně zapojují nebo jen milence pozorují, již není podle Petra Janíčka tabu. Češi začínají více experimentovat a nebojí se pořádat buď soukromé swingers akce nebo rovnou zavítat do vybraného klubu. 

On sám se k tomuto koníčku dostal přibližně před osmnácti lety, kdy to vyzkoušel poprvé a zalíbilo se mu to. Později se rozhodl, že si podobný podnik otevře v Praze, skončil dosavadní podnikání a otevřel Club Fantasy. Za ty roky si vybudoval stálou, zejména mladší klientelu ve věku od 20 do 40 let. Chodí k němu převážně páry, ale mají také akce pro singles. „Tohle není nic, co by bylo škodlivé nebo proti manželství či vztahům. Naopak si myslím, že to dostává dva lidi blíž k sobě. Máme také páry, které zjistí, že je to pro ně východisko z monotónní domácí erotiky,“ uvádí jeden z důvodů proč jeho hosté chodí na swingers.

Lidé v jeho klubu před vstupem zamykají mobily nebo hodinky, dostávají ručník a musí být i předepsané oblečení. Pak dostanou pásek, aby se usnadnilo placení, ale také kvůli identifikaci. „Červené pásky jsou pro páry, které jsou stydlivější nebo se nechtějí zapojovat s ostatními, ale chtějí být přítomní. Modrým páskem zase dávají najevo, že se můžou chtít zapojit, ale není to podmínka,“ ozřejmil rozdíl.

Hromadný sex za doby koronavirové

Klub se podle Janíčka pravidelně dezinfikuje, řádně uklízí a během koronaviru také reaguje na aktuální vládní nařízení a jim se podřizuje chod podniku. V březnu 2020 se Club Fantasy přidal k restauracím, barům a dalším podnikům, jichž se dotkly první restrikce. „Nejdřív jsme byli postižení časovými omezeními, kdy máme otevřeno od devíti hodin a nemělo tehdy cenu otevřít jen na hodinu. První vlna nás zavřela na tři, čtyři měsíce. Pak se otevřelo, ale to neznamenalo, že začali hned chodit lidi,“ popsal první náročné období majitel. Za poslední rok a půl měl nakonec otevřeno jen několik měsíců a návštěvnost se přiblížila k předkoronavirovým dobám až během srpna, září a října. Podle něj jsou také zákazníci, kteří dodnes čekají, až se celá situace dostatečně uklidní. 

Německo, velmoc pro swingers

Během dlouhých let, co se provozování swingers klubu věnuje, navštívil Janíček i vyhlášené i méně známé kluby po Evropě. Nejvíce klubů je podle Janíčka v Německu, kde je scéna bohatá, ale od Česka odlišná. Kupříkladu velká část klubů jsou místy pro tanec, zábavu a seznámení. Vyhledávají je převážně starší lidé. Sex však hosté odjíždí provozovat nejčastěji do soukromí. 

„Jednou nám to tady zbořili Poláci. Přijelo osm mladých párů, kteří si to chtěli užít a byli zvyklí u sebe tancovat. Takže to tady rozjeli a i pro Čechy to bylo hrozně příjemný, protože se k nim přidali,“ vzpomíná na divokou akci majitel. Stydlivosti prý pomáhá alkohol, ale není to nutnost.Češi podle něj spíše sedí a čekají, co se bude dít, cizinci se chodí bavit.

Co dalšího se večer v klubu děje a jakým prestižním oceněním se Fantasy může pochlubit, prozradil Petr Janíček v Blesk Podcast:

Video Blesk Podcast: Koronavirus swingers orgiím nepřál. Jak to vypadalo v oceňovaném klubu, prozradil majitel - Jiří Marek
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi