Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Podcast: Dominant nám ukázal mučírnu. Pánové ke mně chodí na tajňačku, říká Master Drex

Video se připravuje ...
Autor: jim - 
25. září 2021
14:16

Pražský specialista na BDSM techniky (svazování, dominance, submise, sado-maso) Master Drex si vydělává svým koníčkem. Má dva osobní otroky, mladého učedníka a navštěvují ho bohatí zákazníci a celebrity, kteří platí za jeho diskrétnost. Jak se k mučení pro potěšení dostal, co to obnáší a jaké poklady ukrývá jeho ložnice, prozradil pro Blesk Podcast. 

Málokdo se vyzná v umění sexu tak, jako pražský dominant Master Drex. Ženám praktikujícím BDSM se říká dominy a mužům dominanti. Podle Mastera Drexe je dominantů mnohem méně a na jednoho připadají asi čtyři "subíci". Tedy lidé s potěšením ve submisivní roli. Pro potěchu si k němu chodí lidé, kteří si užívají určitý způsob ponižování nebo hry. Pánové si spíše hrají na psi, dámy zase na kočky. "Ale mám taky jednoho kocoura," popisuje se smíchem sympatický chlapík, od kterého byste nečekali jakoukoliv formu výprasku. 

Kromě "subíků" pak existují ještě otroci, kteří naprosto slouží svému pánovi, a ten si s nimi může dělat prakticky cokoliv. "Samozřejmě to musí být v souladu se základní listinou práv a svobod člověka a s českou ústavou. Momentálně mám jednoho osobního otroka čtyři roky a druhého pět let," pochlubil se Master Drex a upozornil ještě na dva rozdíly mezi dominantními muži a ženami. "Dominy své klienty vodí do sklepů a já mám ložnici," říká s úsměvem. Tím druhým rozdílem je, že domina nenechá klienta se jí ani dotknout, zatímco Master Drex je k tomu svolný. Svojí práci dělá proto, že ho baví a chce, aby si to klienti i on užívali.

Zrod Mastera Drexe

Za minulého režimu žil s manželkou a vychovali spolu syna. Po revoluci, ale začal více experimentovat, zjistil, že je bisexuální a přitahovalo ho BDSM. "Později při rozvoji internetu, kdy ty věci byly dostupný, jsem chtěl vědět, proč jsou lidi submisivní," vysvětlil dominant. Přihlásil se proto na seznamku BDSM a začal se uživatelů ptát na podrobnosti. Jeden z mužů mu nabídl, že by tyto techniky mohli vyzkoušet. "Přijelo autem plešatý, nabušený hovado s bradkou a vypadal jako vyhazovač. Říkal jsem si, že mi jednu napálí a skončím někde v nemocnici," vzpomíná po letech.

Obřího muže v jednu nečekanou chvílí propleskl z jedné a druhé strany a tím v něm probudil "subíka". Později se spolu k tomuto zásadnímu setkání vrátili: "Říkal jsem mu, že přece musel poznat, že o tom nic nevím. On odpověděl, že to nemám řešit, protože to v sobě mám," líčil, jak byl vhozen do vody BDSM. Aby pochopil, jak se jeho klienti u různých sexuálních a mučících praktik cítí a dokázal je správně dávkovat, sám si většinu z nich vyzkoušel. Kromě fistingu (pozn. red. strkání pěsti do řitního otvoru).

Ložnice plná bolestných hraček

Mučírnu si zřídil ve své ložnici, v předsíni má klec pro "zlobivé pejsky" a naproti posteli je kříž, který si pořídil jako jednu z prvních mučících rekvizit. V pečlivě uklizených šuplících, bednách a na věšácích na stěně má úhledně pověšené nebo uložené rákosky, proutky, dutky, masky, kolíčky na bradavky, různé anální kolíky, provazy, řetězy, vibrátory, vakuovou pumpu a dokonce téměř metrový anální kolík, který má připravený pro jednoho obzvlášť náruživého klienta.

Klienti před první lekcí musí vyplnit dost podrobný dotazník, v němž pouští Mastera Drexe k nejniternějším a nejdivočejším sexuálním fantaziím. On pak na jejich základě dokáže klienta vhodně mučit. "Dotazníky mám uložené v počítači, který není ani připojený k internetu a je mnoha způsoby zabezpečen," říká ke své opatrnosti, a není se co divit. "Mužů, kteří se návštěvami u mně nikde nechlubí, je tak 80 až 90 procent. Mnoho z nich je vysoce postavených lidí nebo celebrity. Takže vyhledávají diskrétnost," vysvětlil Master Drex. Za svoji dlouholetou praxi zažil prý ledacos a pořád ho lidé překvapují.

Jaká je jeho nejbrutálnější technika, co doporučuje vyzkoušet jako BDSM techniky doma, a co mají rádi muži a naopak ženy, prozradil Master Drex v Blesk Podcast:

Video Blesk Podcast: Dominant Master Drex nám ukázal mučírnu - Jiří Marek
Video se připravuje ...

vosavopruz ( 25. září 2021 20:04 )

Jedním z jeho klientů je i Babiš

JanJanJan ( 25. září 2021 19:28 )

Proč je to v Blesku?

Vždyť v ČR jsou stovky různých zaměření všech orientací, praktik, skupin, jedinců , salonů, privátů, escortů a nelezou s tím do Blesk.

Je to jen výčet některých z možných praktik homosexuálního SM a BDSM a nevim co je na tom zajímavého pro bulvární časopis

otrusnik ( 25. září 2021 18:30 )

Nechutný stařík už od pohledu a ještě se chlubí?? Uchyl.

zapletalikovi ( 25. září 2021 17:43 )

Pokud je to ze strany klienta dobrovolné, proč ne? Konec konců, je to jeho pr-el, ne? A když ji chce riskovat....

rubi ( 25. září 2021 17:16 )

Hnus proč o něm píšete ?

Zobrazit celou diskusi