Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Bývalý vyhazovač chce vypadat jako mimozemšťan: Nechal si uříznout prsty, uši i nos!

Autor: rc - 
2. února 2023
22:50

Šílené modifikace těla podstupuje Anthony Loffredo (33). Francouz si přeje vypadat jako „černý mimozemšťan“ a tak se neustále svěřuje do rukou chirurgů. Třiatřicetiletý muž už má za sebou řadu zákroků. Nechal si rozříznout jazyk, má tetování od hlavy až k patě, ačkoliv mu hrozilo oslepnutí, tak si nechal nabarvit oční bulvy a chirurgicky odstranit uši. To mu však stále nestačilo a tak se rozhodl pro další „vylepšení“ svého zevnějšku. Na sociální síti instagram oznámil, že si nechal uříznout prsty.

V určité fázi života měl každý svůj idol, jemuž se chtěl co nejvíc podobat. Má ho i Anthony Loffredo, který je pro kýžený vzhled schopný udělat naprosto cokoliv. Rodák z Francie touží vypadat jako „černý mimozemšťan“ a v průběhu deseti let kvůli tomu podstoupil řadu zákroků, které byly leckdy pro jeho zdraví i nebezpečné.

Slepota mu hrozila podle informací The Sun, když si nechal nabarvit své oční bulvy na černo. Anthony si dokonce nechal chirurgicky odstranit uši, aby jeho tvář vypadala víc „mimozemsky.“ Riskoval rozštěp jazyka, když si ho nechal rozříznout na dvě části. Kvůli tělesným modifikacím neváhá ani cestovat a tak se minulý rok vydal do Španělska, kde podstoupil operaci nosu, který si nechal odstranit.

Tím však jeho cesta za vysněným vzhledem neskončila. Do obličeje si dokonce nechal vložit implantáty, aby měl hrbolatější kůži. Svou proměnu v mimozemskou bytost dokumentuje na sociální síti Instagram, kde ho sleduje až 745 tisíc lidí. Svým fanouškům oznámil, že se rozhodl podstoupit další zákrok a vyfotil se na operačním stole, zatímco mu chirurg odstraňoval dva prsty na levé ruce. Prsty si prý nechal odstranit proto, aby jeho ruka vypadala jako dráp mimozemšťana. „Jsem na druhé straně světa, abych pokračoval ve svém projektu. Zákrok vyšel dobře. Další sen, který se mi právě splnil,“ napsal k fotce ze sálu s tím, že všechny zdraví z Mexika.

„Okázalá neúcta k těm, kteří mají tu smůlu, že přišli o končetiny a hledají způsoby jak fungovat tak, jak by lidské tělo mělo,“ napsal jeden z jeho sledujících pod fotografii. „Nakonec toho budeš stoprocentně litovat,“ uvedl další. „Je to znepokojující a zároveň fascinující,“ okomentoval fotku další z jeho fanoušků.

Anthony již dřív uvedl, že ve svém těle nebyl spokojený. „Uvědomil jsem si, že nežiju svůj život tak, jak jsem chtěl. Ve čtyřiadvaceti letech jsem se vším seknul a odjel do Austrálie,“  prozradil své pohnutky. Nicméně jeho modifikace ještě neskončily. Prozradil totiž, že projekt je úspěšný teprve na 34 %.

VIDEO: Světový den silikonu. Kolik váží nejtěžší implantáty?   

begonie ( 3. února 2023 07:12 )

Zavřít někam na samotkku - tahle zrůda přece nemůže mezi lidi - starším kolemjdoucím by hrozil infarkt a děti by z toho měly strašné sny ještě pěkně dlouho.....

honzina ( 3. února 2023 07:02 )

Ten tvor má vymletý mozek, já jen nechápu lékaře, kteří mu tohle dělají!!!!!!!! Co Hippokratova přísaha??? Ta jim asi nic neříká, prachy jsou mocný argument. Kdepak na to asi bere, pochybuji, že chodí do práce aby si na to vydělal rukama. Magor, který patří na psychiatrii.

ivana kollerova ( 3. února 2023 00:00 )

mozek si zrejme nechal odstranit jako prvni. magor

Zobrazit celou diskusi