Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Milovnice tetování utratila přes půl milionu za úpravy těla: Je to umění, nebo sebepoškozování?

Autor: jžk - 
23. března 2021
11:26

Bethany Mooreová z Heathfieldu v Anglii utratila stovky tisíc korun za tetování, které pokrývá téměř každý centimetr jejího těla. Podle internetových kritiků se ale jedná o sebepoškozování. Ona však úpravy těla považuje za umění, navíc jí prý zvýšily sebevědomí.

Šestadvacetiletá Britka měla pro tetování slabost už během dospívání, až do jejích 18. narozenin však o žádném neuvažovala. První tetování Bethany Mooreové byl vlk vyjící na měsíc, inspirovaný pejskem, kterého měla v dětství.

Od té doby si nechala pokrýt inkoustem téměř celé tělo a píchla si 15 piercingů! V tatérském křesle strávila dohromady neuvěřitelných 120 hodin a za proměnu svého těla utratila už přes 600 tisíc korun.

Navzdory tomu, že se díky tetování cítí sebevědoměji, čelí na svém Instagramu kritice ze strany odpůrců. Podle deníku Mirror si řada z nich myslí, že se nejdná o umění, nýbrž sebepoškozování. „Jsem si vědoma, že to nebude každého šálek čaje. Kdysi mi někdo řekl, že je tetování forma sebepoškozování a ta slova ve mě uvízla, protože nemohou být zas tak daleko od pravdy,“ podělila se o svůj příběh Bethany.

Ve skutečnosti jí však modifikace těla pomohlo získat sebevědomí a motivaci ke cvičení. „Navíc mi to pomohlo při randění najít podobně smýšlející lidi, včetně mého partnera Joshe, se kterým jsme šťastně zamilovaní,“ prozradila kadeřnice, které ke kombinéze z tetování chybí dodělat už jen jedna noha. „Pokud chcete tetování, tak si to promyslete, ale nepřemýšlejte o něm příliš. Pokud to opravdu chcete, udělejte to, ale opatrně, aby jste se nestali závislí na tetování jako já,“ radila na sociálních sítích svým fanouškům žena, která si nechala potetovat dokonce i krk.

VIDEO: Co tatér, to jedinečný styl

Lubica258 ( 25. srpna 2021 06:15 )

Byla by to pěkná ženská, kdyby nevypadala jako chodící obrázek. Já nemám nic proti tetování ani piercingu, ale všeho moc škodí. Stačí jedno maximálně dvě. Já sám jsem si nechal s manželkou udělat malé tetování a od nedávna máme i piercing v uchu. Já jsem si objednal kladívko a manželka srdíčko z https://www.sperky-marre.cz/piercing-do-ucha-s1743CZ , takže nemáme nic výrazného.

Zobrazit celou diskusi