Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Otec (24) má nabarvená víčka a rozdělený jazyk: Lidé mu prý předhazují, že je špatný otec!

Autor: rix, rc - 
19. října 2021
05:00

Čtyřiadvacetiletý Ethan Modboy Bramble má na Instagramu stovky tisíc sledujících. Slávu mu vynesly jeho tělesné modifikace a tetování. Je potetován od hlavy až k patě. Pomalované má i oční víčka! Zašel ale ještě dál a nechal si odstranit pupík. Nedávno se navíc stal z Ethana stal otec. Lidé ho prý často předčasně soudí, že je kvůli svému zevnějšku špatný rodič! 

„Začal jsem se tetovat, protože mi to vždy přišlo zajímavé,“ uvedl skromně pro Daily Star. Ethan žije v Austrálii a má jednu dceru. Když začal s tetováním, po čase se jeho záliba poněkud zvrtla. Teď už je tetovaný po celém těle. Nevynechal ani oční víčka! 

Peníze za tetování? Pro Ethana žádný problém. Podle jeho slov má spoustu dobrých známých, kteří ho tetují zadarmo. Co už ale zadarmo není, je bolest, která doprovází tvorbu tetování. „Nejbolestivější bylo určitě tetování žeber, to byl hraniční sadismus!“ uvedl Ethan pro Daily Star

Australanovy úpravy nejsou bez významu. Například na vnitřní straně svých bicepsů má vytetovanou smyčku. Ta mu připomíná nepříjemný zážitek z minulosti. „Tohle bylo pro kamaráda, který spáchal sebevraždu,“ vysvětlil. 

U inkoustu mladík nekončí. Baví ho i různé modifikace jeho těla. Nechal si třeba rozštěpit jazyk. „Nechal jsem si toho udělat dost. Mám upravené uši, tetování na očích, protažené nozdry nebo odstraněný pupík,“ vyjmenovával. 

Rozštěpený jazyk byl podle něho utrpení, když došlo na hojení. Prý nemohl pět dní dělat vůbec nic, dokonce ani jíst a pít. Jeho modifikace mu ale vynesly slávu a čtvrt miliónu sledujících. „Pozornost mám všude. Bez ohledu na to, kam jdu,“ potvrdil Ethan. 

Reakce lidí

Ethan se před několika měsíci stal otcem, a tak se často na ulicích objevuje s kočárkem. „Přitahuji pozornost bez ohledu na to, kam jdu, někdy to je otravné,“ uvedl s tím, že se občas setkává s nenávistnými poznámkami. Někteří dokonce prý zpochybňují jeho rodičovské schopnosti a to jen kvůli odlišenému vzhledu. „Mojí dceři je pár měsíců, takže si vlastně nevšimne rozdílů, protože je to pro ni normální a pokud lidé posuzují mé rodičovství podle mého vzhledu, vypovídá to o nich mnohem více než o mně,“ uvedl pro Daily Star.

Video  Australanka má na těle 600 tetování. Po kérkách v očích oslepla.  - Instagram
Video se připravuje ...

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi