Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Pohodu výletnic na moři narušili žraloci! Ženy na nafukovačce obklíčilo celé hejno

Ženy na lehátku překvapili žraloci.
Ženy na lehátku překvapili žraloci.  (Autor: Twitter)
Autor: rix - 
14. června 2021
06:34

Pořádně napínavý zážitek mají za sebou tři ženy z Floridy. Užívaly si pohodu na lehátku, když najednou připlulo několik žraloků, kteří kolem nich kroužili jako okolo svých obětí. Vyděšené ženy ale naštěstí přežily bez úhony. 

Lacey Facianová, Caise Thompsonová a Quyston Eubansková si užívaly sluníčka poblíž pláže Pensacola, když najednou jachtaři okolí nich začali křičet, že spatřili žraloka, uvedl New York Post.

„Bože, ochraňuj nás!“ začala křičet Eubanksová. To už kolem nich ale začalo kroužit sedm žraloků kladivounů. Ti v klidu podplavali i pod jejich lehátkem. Ženám nezbylo nic jiného než čekat, co se bude dít. 

„Ti žraloci byli přímo u břehu. Tam, kde jsme byli, byla voda po kolena, takže byli na břehu,“ dodala Facianová. 

Podle žen žraloci měřili bezmála dva a půl metru. Naštěstí pro ně po krátkém pobytu u břehu odpluli do hlubších vod. To už z žen začala opadat nervozita a začaly si zážitku cenit. „Normálně za taková setkání lidé platí a my to zažily zadarmo. Takže to byl vlastně skvělý zážitek,“ uvedla Facianová. Thompsonová jí dala za pravdu. „Je to velmi vzácná záležitost vidět kladivouny takhle blízko. To se stane jednou za život,“ dodala. 

Žraloci kladivouni jsou velmi nevyzpytatelní. Stejně tak jak dokážou být zcela v klidu, dokáží i rychle a nečekaně zaútočit. Ženy tak měly velký kus štěstí. 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi