Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Očkování je „dílem ďábla“, věřil lékárník a zničil stovky vakcín. Dostal tři roky natvrdo

Autor: ČTK - 
9. června 2021
11:08

Ke třem letům vězení odsoudil soud ve Spojených státech bývalého lékárníka, který se přiznal, že záměrně zničil stovky vakcín proti covidu-19, protože k nim neměl důvěru. Kromě odnětí svobody soud šestačtyřicetiletému Stevenu R. Brandenburgovi nařídil, že musí nemocnici, kde pracoval, zaplatit 83 800 dolarů (1,7 milionu Kč) jako odškodnění. S odkazem na úterní sdělení amerického ministerstva spravedlnosti o tom dnes informovala agentura Reuters.

Brandenburg, který pracoval v nemocnici v Graftonu ve státě Wisconsinu, se v únoru přiznal k nedovolenému zacházení se spotřebním zbožím, které se pojí s rizikem ublížení na zdraví či smrti další osoby. Lékárník podle soudních dokumentů loni v prosinci dvakrát po sobě během noční služby záměrně z nemocniční lednice vyndal krabici s ampulkami vakcíny proti covidu-19 od společnosti Moderna. Několik hodin je nechal mimo chladničku, než je vrátil zpět k následnému podání. Znehodnotil tak přes 500 dávek vakcíny. Zmíněné vakcíny pak byly podány 57 lidem.

Brandenburg se přiznal, že věřil konspiračním teoriím o vakcínách, a myslí si, že jsou dílem ďábla. Se svými názory na očkování se nejméně dva roky svěřoval svým kolegům. Když měl v minulosti dostat vakcínu proti chřipce, tajně ji podle soudních dokumentů nahradil fyziologickým roztokem a přesvědčil několik svých kolegů, aby udělali totéž. V prohlášení po vynesení rozsudku muž uvedl, že přijímá odpovědnost za své činy a pociťuje „velkou hanbu“. Podle místních novin se omluvil svým kolegům, rodině a obyvatelům města.

Skladování a přeprava vakcíny od společnosti Moderna vyžadují teploty hluboko pod bodem mrazu. Před podáním však lze neotevřené ampulky až 30 dní uchovávat v lednici. Stejně jako vakcína proti covidu-19 od společností Pfizer a BioNTech využívá vakcína od Moderny průlomovou technologii takzvané mediátorové RNA (mRNA). Tato metoda je přirovnávána k návodu pro imunitní systém, který jej naučí bojovat s virem. Jen v USA bylo podáno 124 milionů dávek vakcín od Moderny.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

boroboro ( 9. června 2021 13:39 )

Někdo jako vy jim říká bojovníci za svobodu lidí, pro normální lidi jsou tihle antivaxeři primitivní vymleté mozky, co věří kdejakému nablblému hoaxu. Pokud chcete vlastní názor, díky za očkování, které jediné nás z toho průšvihu vyvádí.

Watcheresses ( 9. června 2021 13:11 )

Stejně, jako každý projde Covidem jinak, má i jinou hladinu protilátek. Ale to je asi těžké dohledat, že. Ještě, že hloupost a ignoranství nakažlivé nejsou.

MAMKA2316 ( 9. června 2021 11:41 )

Jak to popsat totalitní zrůdy nejen EU ???
Když má někdo protilátky na Coronu tak proč by se měl nechat očkovat !!!!Je asi jasné že ji musel prodělat !!!!Tak jak dám do polévky sůl a pepř tak tam je !!!!! Nebo nám je do těla vkládají mimozemštani ty protilátky v noci do organizmu ?,Cha cha §§§§TO SE DĚJE JE ASI OVLADNUTÍ SVĚTA MOCNÝMI A BOHATÝMI !!!VĚTŠINA LIDÍ MÁ OBROVSKÉ MNOŽSTVI PROTILATEK PROTO ŽE ASI MĚLI CORONU BEZ PŘIZNAKU !!!! MY ZASE BUDEM ČEKAT JAK PAPOUŠKOVSKÝ NAROD CO NÁM POVOLI JAKO SVÉ KOLONII NĚMECKO ???KDYŽ TO BUDE PLATIT V NĚMECKU TAK PAK ASI U NÁS !!JSME VŮBEC SAMOSTATNÝ STÁT ???? SVOBODA JE ASI V RUSKU A NAKUBĚ NE ???? Dofám že ti co ho odsoudili a zjisti se za několik let vedlejší účinky těchto očkovacích látek přijdou o veškerý majetek na úhradu škod postiženým a dostanou doživoti tak by mělo fungovat asi právo ??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa