Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kráska, ze které se stalo potetované monstrum, se doznala k pašování drog: Hrozí jí vězení!

Autor: shp - 
12. prosince 2020
20:32

Extravagantní australská modelka Amber Lukeová (25) vždy toužila po pozornosti. Proto se také nechala zohyzdit 600 tetováními a absurdními tělesnými modifikacemi po celém těle, které z ní udělaly hotovou příšeru. Nyní ale na sebe přitáhla více pozornosti, než sama chtěla. Před soudem totiž stanula kvůli několika obviněním týkajícím se drog.

Lukeová, která za „zkrášlovací“ procedury utratila v přepočtu více než 19 milionů korun, se postavila před soud v Brisbane. Ten projednával velmi vážná obvinění týkající se nelegálních návykových substancí. Modelka, která si ráda nechá přezdívat dračí dívka, se doznala k sedmi drogovým zločinům.

Propuštěna na kauci k mamince

Australský web The Courierl Mail informoval, že je mezi obviněními pašování drog, poskytování a držení nebezpečných látek a další zločiny. Soud s ní bude i nadále pokračovat. Další stání je naplánováno na 17. února. Lukeová ve vazební věznici neskončila, protože byla propuštěna na kauci.

Musí se ale držet dál od drog a žít u své matky. Právník modelky se snažil vše uhrát na její nepříčetnost. Má prý totiž vážné psychické problémy a několikrát měla být hospitalizována kvůli schizofrenii. Inu, když se na ni člověk podívá, věřil by tomu, že to nemá v hlavě v pořádku.

Nechá si platit za fetiš

Soudce Paul Smith chce ale nový posudek jejího psychického stavu. Lukeová si nepřekvapivě přivydělává na převážně erotických stránkách jako OnlyFans či AltErotic, kde se zaměřuje na nejrůznější fetiše a úchylárny. Je nad nebe jasné, že o Lukeové ještě v budoucnu uslyšíme.

Zajímá vás více o tetování?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání