Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Dětskou maminku Dášu (14) vyhodili ze školy: Mimino mi zničilo život, říká

Autor: rc - 
22. března 2021
05:00

Příběh Dáši, která otěhotněla ve třinácti letech a tvrdila, že otcem je desetiletý chlapec, šokoval celý svět. Školačka je už sedm měsíců matkou a snaží se dát si dohromady svůj život, což podle ní není vůbec snadné, neustále se musí vypořádávat s těžkostmi. Rodačka z Ruska pocházející z města Železnogorsk se toužila vrátit do školy, což jí podle jejích slov bylo zakázáno, a to kvůli tomu, že by to pro školu nebyla dobrá vizitka, kdyby ji měla jako žákyni!

Dáše bylo teprve třináct let, když zjistila, že čeká svého prvního potomka. Dívka tehdy tvrdila, že otcem dítěte je její desetiletý přítel Ivan. Nicméně později se ukázalo, že všechno bylo jinak. Lékaři poznamenali, že je velice nepravděpodobné, aby byl biologickým otcem dítěte teprve desetiletý chlapec, Dáša proto přiznala, že byla znásilněna. Na schodišti ji měl znásilnit tehdy čtrnáctiletý chlapec! Svůj šokující příběh Dáša sdílí s lidmi na sociálních sítích.

Zatímco před pár měsíci se svými fanoušky sdílela útrapy těhotenství, nyní je už maminkou sedmiměsíčního dítěte. V současnosti se Dáša snaží vyrovnat s rolí matky a ráda by se vrátila k běžnému životu, což jí podle jejích slov není umožněno. Po porodu se chtěla totiž vrátit do školy, aby dokončila svá studia, ovšem škola její návrat zakázala. Škola jí podle informací britského deníku Daily Star sdělila, že během svého těhotenství příliš zaostala a už by své znalosti horko těžko doháněla.

Navíc se údajně škola bojí nežádoucí publicity. Dáša by vzhledem k okolnostem mohla škole přinést špatnou pověst. Novopečená maminka se tak obává, že bez dokončených studií nenajde dobrou práci. Navíc se potýká i s osobními problémy. Podle informací britského deníku The Sun v rodině vydělává pouze její nevlastní otec, který prý často holduje alkoholu a k ní a její matce se poté chová násilnicky. Blízcí ji mají ponižovat i kvůli kilům, která nabrala během těhotenství.

VIDEO: Kdy a proč byste měla jít na rizikové těhotenství?

jiznicechy ( 22. března 2021 13:19 )

Zobrazit celou diskusi