Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Údajně otěhotněla s desetiletým: Dáša (14) odhalila pohlaví nenarozeného dítěte

Autor: jel - 
27. dubna 2020
05:25

Příběh těhotné Dáši z ruského Železnogorsku šokoval svět! Dívka, která otěhotněla ve čtrnácti, tvrdí, že otcem jejího dítěte je teprve desetiletý Ivan. Což však podle odborníků nemůže být pravda, podivný mladý pár se však i nadále vídá a nyní dokonce společně odhalili pohlaví dítěte.

Celý příběh těchto mladých rodičů je stále poněkud nejasný. Doktor Jevgenij Grekov totiž údajného otce dítěte vyšetřil a potvrdil, že není možné, aby byl otcem, protože se mu ještě ani netvoří spermie. „Laboratorní výsledky jsme třikrát zkontrolovali, není možné, že bychom udělali chybu,“ prohlásil urolog.

Později se objevila informace, že Dáša byla znásilněna, ale ta to později popřela a i přes názor odborníka tvrdí, že otcem je Ivan. Společně se také rozhodli odhalit pohlaví svého dítěte. Mladá nastávající maminka se stala na internetu velmi populární, její profil na ruské sociální síti VKontakte sleduje bezmála 70 tisíc lidí.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Маленькая Каролиночка 👼😻❤️

Příspěvek sdílený Даша Суднишникова (@_uverdig_iv),

Pohlaví nenarozeného miminka se však rozhodla zveřejnit na svém instagramu, kde ta populární není. Na krátkém videu Dáša nejprve drží balónek s nápisem „Chlapeček nebo holčička?“, který údajný otec propíchne a objeví se několik menších růžových balonků, které naznačují, že to bude holčička. „Malá Karolínka,“ prozradil komentář k videu jméno dítěte.

BoziMilda ( 27. dubna 2020 08:53 )

Mladej je rekordman. Parohy už v deseti, kdo z vás to má ?

Zobrazit celou diskusi