„Tak s pravdou ven... I k nám do smečky se chystá další přírůstek. Jsme šťastní, jsme zvědaví a z předchozí zkušenosti vím, že tuhle jízdu si představit nedokážeme. A i kdyby, tak všechno bude jinak,“ přiznala s úsměvem na instagramu herečka, že čeká miminko.

Doma už mají přitom s partnerem princezničku jménem Jasmínka (2,5). Za čas se jí narodí mladší sourozenec. „Vím jediný, že tahle party bude stát za to! Tak jen vzkaz pro člobrdu v břichu - jsme praštěný, zrychlený, někdy zmatený, ale už teď Tě milujeme tak, že slovy to vyjádřit nejde,“ rozplývala se nastávající maminka Zahradnická.

„Táta, máma, ségra a ta nejvěrnější psí chůva na světě,“ dodala představitelka zdravotní sestřičky Alenky Veverkové z Ordinace v růžové zahradě 2 či Hedviky z nekonečného seriálu Ulice.

Samozřejmě Lence dorazily již i první gratulace od kolegyň, mimo jiné od její velké kamarádky Andrey Kerestešové Růžičkové (35), která sama nedávno přivedla na svět druhého syna Jáchyma. „Těšíme se na Tebe človíčku!“ okomentovala příspěvek kamarádky. Ozvala se i v současnosti podruhé těhotná herečka Marie Doležalová (32). „Jůůůů, gratulujeme strašně moc!“ radovala se.

VIDEO: Také v Modrém kódu si Lenka zahrála zdravotní sestru!

Fotogalerie
36 fotografií