„Povím Vám pohádku,“ začíná herečka Lenka Zahradnická zeširoka. „Je o jedný takový holce, která si spoustu věcí myslela, spoustu věcí říkala, spoustu věcí dělala… Pak jí přišel do cesty jeden takovej kluk a ona začala zjišťovat, že spoustu těch všemožnejch věcí myslela, dělala a říkala dost často jenom proto, aby se zalíbila, byla zajímavá, byla ‚lepší‘. Tenhle kluk jí dal obrovské poznání a svobodu, že může být totálně sama sebou. On jí tak totiž miluje,“ popsala začátky vztahu se svým životním partnerem, hudebníkem Michalem Vavrem.

„Pak se tomuhle klukovi a týhle holce narodil malej zázrak, kterej jim teda ukázal úplně jiný obzory lásky,“ pokračuje ve svém dojemném vyprávění. „No a pak jednou tenhle kluk poklekl a zeptal se, jestli si ho tahle holka vezme… Ta holka se rozbrečela a zeptala se toho jejich malýho zázraku, co má tomu klukovi říct. A zázrak poprvé v životě (a zřejmě na dlouhou dobu naposled) řekl ‚ANO‘! A tohle není konec pohádky, tohle je teprve začátek! A nádhernej!“ vylíčila detaily romantické žádosti o ruku u připojeného snímku, na kterém se jí leskne na prsteníčku elegantní blyštivý šperk.

Bývalá přítelkyně zpěváka Tomáše Kluse (33) teď zkrátka prožívá skutečně nejkrásnější období v životě, a proto není divu, že se chtěla se svým štěstím a radostí svěřit celému světu. „Jsem normálně zvlhla! ...teda ve vočích! Gratuluju vám! Ať žije láska,“ reagovala například herečka Sandra Nováková (37), s níž hrála v seriálu Modrý kód, či herečka Petra Nesvačilová (33), která Zahradnické napsala „Juchů! Krása!“, a připojila několik srdíček. Po herci Davidu Gránskému (27), co se oženil před několika málo dny, se tak chystá do chomoutu další hvězda primáckého seriálu o zdravotnickém personálu z urgentního příjmu. Gratulujeme!

VIDEO: Seriálová sestřička Zahradnická: Pohled na maso mi nedělá dobře

Video
Video se připravuje ...

Seriálová sestřička Zahradnická: Pohled na maso mi nedělá dobře Adriana Krátká/BPŽ

Fotogalerie
48 fotografií