Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vzpěračku Annu nechtěli pustit do letadla, dokud neprokáže, že je žena: Nečekaná reakce fanoušků!

Autor: jel - 
7. října 2020
05:20

Fitness hvězdu Annu (42) minulý týden nechtěli při přestupu na letišti pustit do letadla, pokud neprokáže, že je žena. Její příběh obletěl celý svět a vzpěračka získala tisíce nových fanoušků. Těm nyní na sociální síti poděkovala a promluvila také o svých představách o životě.

Vzpěračka z města Krasnodar na sebe upozornila minulý týden, kdy zveřejnila otřesnou zkušenost, kterou zažila při přestupování na letišti. „U kontroly mě nechtěli pustit a tvrdili, že mám v pasu napsáno, že jsem žena. Bylo to ponižující. Ptali se mě na intimní otázky. Zajímalo je, kdo jsem v životě a v posteli,“ uvedla tehdy Ruska. Nakonec ji sice na palubu pustili a společnost se jí omluvila, hrozný zážitek jí ovšem zůstane.

Od té doby se její počet sledujících na instagramovém účtu zvedl téměř na čtyřnásobek, samotnou Annu to velmi překvapilo. „Ještě před pár dny jsem měla 6 tisíc sledujících a já neměla potřebu mluvit o sobě. Ale teď je vás tu tolik a já mám obavy. Co vám mohu dát? Co by vás zajímalo?“ zeptala se sportovkyně svých nových fanoušků v nedávném příspěvku, v němž také poděkovala sledujícím za jejich podporu a laskavost.

Hned v následujícím příspěvku ovšem uvedla, že o své orientaci nechce příliš otevřeně mluvit. „Osobní život by měl být za dveřmi ložnice a nikoho by nemělo zajímat, s kým a jak trávím čas,“ napsala Anna, která se již dříve přihlásila k homosexuální orientaci. Nyní uvedla, že otevřeným přiznáním k tomu, že je lesba, považuje toto téma za uzavřené a již se k němu nechce vyjadřovat. 

Především si prý totiž přeje, aby ji lidé soudili podle toho, jaká je, a ne podle její orientace. „Jsme daleko od tolerantní Evropy a je potřeba ukázat druhému, jaký jste člověk, a ne pouze to, jestli jste člen LGBT+ komunity,“ napsala Ruska. Je známo, že v zemi obecně nepanují příliš tolerantní názory a neheterosexuální lidé tam nemají jednoduchý život. Anna však věří, že i to jde překonat a že se lze spřátelit i s největším homofobem, pokud mu ukáže, jaká doopravdy je.

Video se připravuje ...
Další videa