Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vzpěračku Annu (42) nechtěli pustit do letadla: Musela dokázat, že je žena

Autor: rc - 
1. října 2020
15:23

Anna Turaevová je hvězdou fitness. Dvaačtyřicetiletá rodačka z Ruska si ze soutěží odnesla bezpočet medailí a stále sklízí úspěchy. Ovšem přesto, že ji zná celá země, zažila sportovkyně velmi nepříjemný okamžik, který se stal na letišti. Letištní personál ji odmítl pustit do letadla, protože nevěřil, že je žena!

Anna Turaevová se chystala letět z ruského města Petrohrad. Dvaačtyřicetiletá sportovkyně mířila domů do města Krasnodar a přestupovala v Moskvě. Ovšem let se změnil v otřesný zážitek ve chvíli, kdy ji letištní personál zastavil při nástupu do letadla. Hvězda fitness zrovna stála v řadě s ostatními cestujícími, když se jí personál začal vyptávat na intimní otázky, protože nemohl uvěřit, že je skutečně žena!

„U kontroly mě nechtěli pustit tvrdíce, že mám v pasu napsáno, že jsem žena. Bylo to ponižující. Ptali se mě na intimní otázky. Zajímalo je, kdo jsem v životě a v posteli,“ uvedla pro britský deník Daily Mail Anna s tím, že všichni v řadě se dívali a poslouchali. „Cítila jsem se bezradná. Snažila jsem se jim dokázat, že jsem opravdu žena,“ dodala Anna s tím, že před lety otevřeně přiznala, že je lesba. Situaci se nakonec podařilo vyřešit a Annu, která sesbírala v soutěžích řadu medailí, pustili na palubu.

„Pracuji celý můj život. Za svou zemi jsem dala krev a pot. A ne proto, aby se se mnou takhle zacházelo,“ dodala a od aerolinek Utair požadovala omluvu, kterou nakonec dostala. „Omlouvám se za negativní pocity, kterými jste si prošla. Takový servis je neakceptovatelný. Určitě prošetříme kroky letištních pracovníků, kteří pracovali na vašem letu,“ uvedla aerolinka.

pajato73 ( 7. října 2020 09:57 )

co je na ni nezenskeho????? Normalni baba je normalni baba. To, mezi timhle a kilami silikonu

pajato73 ( 7. října 2020 09:56 )

jedina chyba personalu byla, ze se ji vyptavali pred verejnosti. Jinak jako pochopitelne, ze si mysleli, ze leti chlap s zenskym pasem! Na to ty kontroly prece jsou!! Kazdy uzna, ze vypada jako chlap, nebo ne?

milan1203 ( 3. října 2020 12:49 )

Je tak škareda jak ten hnusny pes fuj,,,,

oliiiii3 ( 3. října 2020 11:17 )

Asi jim musela ukázat škatulu

borka30 ( 3. října 2020 10:35 )

Neřekla bych, že je to žena. Vypadá prostě jako škaredý chlap.

Zobrazit celou diskusi