Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Generál Pavel slavil šedesátku s herci i politiky: Party hradního kandidáta pro 200 hostů

Autor: Jan Kálal - 
6. listopadu 2021
05:00

Na oslavy si moc nepotrpí, ale tuhle party si užil. Přátelé a podporovatelé generála Petra Pavla pro něj v pražském Rock Café uspořádali tento týden party pro 200 hostů. Jeden z horkých adeptů na prezidentský post po Miloši Zemanovi měl mezi svými gratulanty herce, odborníky i politiky. Kdo nedorazil osobně, poslal videozdravici – jako třeba generální tajemník NATO Jens Stoltenberg. A všichni zájemci mohli přispět na dobrou věc.

„Na oslavy si moc nepotrpím. A vědí to i moji přátelé, kteří pro mě místo opulentní oslavy uspořádali setkání se spoustou lidí, kterých si vážím a se kterými si máme co říct. Navíc u toho byla skvělá muzika díky Triu Ivana Hlase. Ještě jednou děkuju všem,“ zmínil Petr Pavel na Facebooku. 

„Jednalo se o soukromou akci, kterou pro pana generála uspořádali jeho blízcí přátelé. Celkově se osobně zúčastnilo kolem 200 hostů a řada dalších, včetně například Zdeňka Svěráka či generálního tajemníka NATO Jense Stoltenberga, zaslala své videopozdravy,“ uvedl pro Blesk Zprávu mluvčí generálovy iniciativy Spolu silnější Jiří Táborský. „Ti, kteří chtěli pana generála nějak obdarovat, mohli přispět Společnosti pro ranou péči, která poskytuje odborné služby, podporu a pomoc rodinám, ve kterých se narodilo dítě s postižením,“ připojil.

Mezi těmi, kdo na oslavu dorazil, byli herci Milan Šteindler a Daniela Kolářová, režisér a producent Václav Marhoul, ale i politik, lékař a vydavatel Martin Jan Stránský. Petrem Pavlem slavil také sociolog a spoluzakladatel Občanského fóra Ivan Gabal, moderátor Pavel Anděl nebo bývalý guvernér ČNB Zdeněk Tůma.

Video  Petr Pavel a kandidatura na prezidenta  - Blesk TV
Video se připravuje ...

Petr Pavel je armádní generál ve výslužbě. V letech 2012 až 2015 byl náčelníkem Generálního štábu Armády ČR. Mezi roky 2015 a 2018 působil ve funkci předsedy vojenského výboru NATO. Na jaře 2020 založil iniciativu a sbírku Spolu silnější na pomoc lidem v první linii boje s koronavirovou infekcí. Hodlá kandidovat na prezidenta ČR. Je ženatý, s manželkou Evou má tři děti – syny Honzu, Petra a dceru Evu.

Vánoce 2023

 

 

 

 

 

 

hejhej ( 8. listopadu 2021 11:26 )

stalehorim: ( Svěrák, také bývalý člen KSČ )

hejhej ( 8. listopadu 2021 11:25 )

zapravdu:

hejhej ( 8. listopadu 2021 11:24 )

stemik: a stahovač Králíků Drahoš / agent stb kr.jméno Bas).

LuCo ( 7. listopadu 2021 19:23 )

Geneerál s přezdívkou ! Kamví­trtam­pláš­ť!Nap­řed na východ, teď na západ!

pravlast ( 7. listopadu 2021 17:12 )

A co třeba agent Plavec­,euro­pos*la­nec Štětina,chyběl nebo přišel pogratulovat i po rusky pogovoriť ? Kdesi jsem slyšel že bývalý komunista je něco jako bývalý čer*noch. Generále,co jste bývalý ? nebo ještě stále ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa