Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Přehledně: Zeman strávil sedm týdnů v nemocnici. Vrátil ho tam covid, pak jmenoval Fialu

Aktualizováno -
28. listopadu 2021
13:15
Autor: kal, vei, vr, simao, for, ČTK - 
10. října 2021
12:10

Prezident Miloš Zeman strávil na podzim 2021 sedm týdnů v Ústřední vojenské nemocnici, což byla jeho zatím vůbec nejdelší hospitalizace v úřadu. Sanitka hlavu státu převezla z Lán do pražských Střešovic ve vážném stavu bezprostředně po volbách 10. října, aby se Zeman dostal zpět na zámek 25. listopadu. Obratem ho na nemocniční lůžko vrátila nákaza koronavirem, ale nakonec se prezident dostal na konci listopadu zpět do Lán, kde 28. listopadu jmenoval šéfa ODS Petra Fialu premiérem. Podívejte se na zásadní momenty v onlinu přenosu Blesk Zpráv.

  • Prezident Miloš Zeman se vrátil do nemocnice ve čtvrtek 25. listopadu jen pár hodin poté, co byl propuštěn. Při převzetí do domácí péče mu byl zjištěn covid.
  • Předchozí hospitalizace hlavy státu trvala přes sedm týdnů. Zeman byl převezen do ÚVN v neděli 10. října ve vážném stavu. Ve čtvrtek 4. listopadu přesunuli prezidenta z oddělení KARIM na standardní lůžko Rehabilitačního oddělení, v pondělí 15. listopadu se pak přesunul dál na běžné lůžko.
  • Politici začali řešit možný přesun pravomocí hlavy státu na premiéra a předsedu Sněmovny podle článku 66 ústavy v říjnu poté, co předseda Senátu Miloš Vystrčil (ODS) oznámil, že prezident Zeman podle Ústřední vojenské nemocnice (ÚVN) nyní ze zdravotních důvodů není schopen vykonávat žádné pracovní povinnosti.
  • V úterý 9. listopadu Senát uvedl, že pokud se stav prezidenta nezhorší a bude schopen jmenovat vládu, aktivaci článku 66 zatím řešit nebude. A prezident dal rozhovor Frekvenci 1 a pak i TV Nova.
  • Miloš Zeman se vrátil do ÚVN po necelých dvou týdnech, předtím ho propustili 22. září. Důvodem předchozí hospitalizace byla podle lékařů i Hradu jeho dehydratace i celkové vyčerpání, dostával infuze. Nicméně po návratu se začaly objevovat informace o tom, že Zeman trpí cirhózou jater.
  • Policie prověřuje, jestli někdo nefalšoval Zemanův podpis na dokumentu, kterým svolal jednání Sněmovny. A také to, zda nedošlo k trestnému činu neposkytnutí pomoci.
  • Prezident letos kvůli zdravotnímu stavu vůbec poprvé nevolil ve volební místnosti, ale přijela za ním komise přímo do zámku v Lánech. Hrad k tomu zveřejnil tři fotografie.

Video  Zeman: První rozhovor z nemocnice. O nechutenství prezidenta i Fialově vládě  - Frekvence 1
Video se připravuje ...

Hospitalizace prezidenta Zemana
Filtr:
Vše Důležité Foto Video Sociální sítě
Andrej Babiš Andrej Babiš Jiří Ovčáček Jiří Ovčáček Miloš Vystrčil Miloš Vystrčil Miloš Zeman Miloš Zeman Petr Fiala Petr Fiala Policie ČR Policie ČR Poslanecká sněmovna Poslanecká sněmovna Senát ČR Senát ČR ÚVN ÚVN
Zobrazit nové zprávy
23:39
14. 10. 2021

Vážení čtenáři našeho online přenosu, dovolte, abychom se s vámi pro dnešek rozloučili. V informování o hospitalizaci prezidenta republiky Miloše Zemana a o dění v jeho blízkém okolí budeme opět pokračovat od zítřejšího rána.

Přinášíme stručné shrnutí dnešních klíčových událostí na toto téma a přejeme klidný zbytek večera a dobrou noc.

  • Prezident Miloš Zeman šéfovi Sněmovny Radku Vondráčkovi v nemocnici podepsal rozhodnutí o svolání zasedání nové Sněmovny na pondělí 8. listopadu.
  • Jak dnes večer ale uvedla mluvčí Ústřední vojenské nemocnice (ÚVN) Jitka Zinke, prezidentův kancléř Vratislav Mynář dnes přivedl předsedu Sněmovny Radka Vondráčka (ANO) k prezidentovi Miloši Zemanovi na jednotku intenzivní péče nečekaně a bez vědomí ošetřujícího lékaře. K prezidentovi může vzhledem k jeho zdravotnímu stavu pouze vybraný úzký okruh jemu blízkých osob, mezi které Vondráček v době návštěvy nepatřil. Nikdo ze zdravotnického personálu nebyl setkání přítomen. Nemocnice se také distancuje od Vondráčkových výroků o prezidentově zdravotním stavu. Neoprávněný vstup prověří. 
  • Prezident Miloš Zeman podle své manželky Ivany podstupuje léčbu, která si vyžádá čas. Média požádala o trpělivost a potřebný čas, aby měl možnost nabrat sílu. Ivana Zemanová to bez podrobností k prezidentově zdravotnímu stavu řekla na briefingu na Pražském hradě v 16:00, při kterém jí po boku stála dcera Kateřina. Spekulace o zdravotním stavu označila za minimálně neetické. Novináři neměli možnost pokládat dotazy.
  • Předseda Senátu Miloš Vystrčil (ODS) ČTK sdělil, že stále čeká na odpověď Hradu na svou žádost o prognózu způsobilosti vykonávat úřad prezidenta. „Nevůle informovat o způsobilosti prezidenta vykonávat svůj úřad bohužel trvá,“ napsal Vystrčil.
23:30
14. 10. 2021

V případě prezidenta republiky je jeho povinností, aby občané znali zprávu o jeho zdravotním stavu,“ řekl prezident Miloš Zeman téměř před dvěma lety v pořadu Týden s prezidentem na televizi Barrandov. Tehdy požádal střešovickou Ústřední vojenskou nemocnici o zveřejnění své zdravotní dokumentace a zařízení mu vyhovělo.

23:17
14. 10. 2021

Pochybnosti o pravosti podpisu prezidenta Zemana pod rozhodnutím, které mu dnes na pokoj přinesl šéf Sněmovny Vondráček, se objevily prakticky ihned po zveřejnění dokumentu.

22:49
14. 10. 2021

„Považuji tu komunikaci ze strany Hradu za velmi nešťastnou. Samozřejmě, pan prezident je člověk a já mu přeji velmi brzké uzdravení. A myslím si, že každý normální člověk musí přát člověku, který je nemocný, aby se z nemocnice co nejdříve vrátil. Ale také plní nějakou ústavní funkci, takže v té chvíli má vůči veřejnosti z pohledu té ústavní funkce nějakou odpovědnost. A ta samozřejmě s sebou nese, že bychom měli být informováni o tom stavu. Tady nejde o nějakou klinickou diagnózu,“ uvedl v Událostech, komentářích šéf Asociace krajů Martin Kuba (ODS), jihočeský hejtman a lékař.

„Co mě v tuto chvíli děsí, je, že se v tuto chvíli komunikací Hradu a toho, jak se to děje, dostáváme do situace, že pan prezident je zavřený za nějakými dveřmi, do nich vždycky někdo vejde a pak z nich vyjde a řekne: ,Já jsem s ním mluvil a on vám vzkazuje tohle. Obědval tohle a tohle, tohohle jmenoval, tohohle odvolal, tohle podepsal. A mně to připadá, jako bychom byli v režimu nějakého starodávného kmene, kdy někdo odejde do hor a vrátí se, že božstva nám vzkazují toto a toto. To prostě v demokratické společnosti není možné. Při respektování veškerého soukromí, na které má pan prezident jako pacient právo, tohle není možné,“ upozorňoval Kuba, podle kterého by KPR měla jasněji říct, kdy Zeman sám za sebe předstoupí a řekne, co udělal, a dodal: „A ne že někdo vejde za dveře, bude tam 10 minut a pak přijde a s nějakou pohádkou nám to převypráví.“

Předseda Asociace krajů, jihočeský hejtman a lékař Martin Kuba (ODS) v Událostech, komentářích České televize (14. 10. 2021)
22:36
14. 10. 2021
!

„Tento neoprávněný vstup eviduje ÚVN jako tzv. nežádoucí událost, která bude prověřena v rámci interního šetření nemocnice. ÚVN rovněž nemůže potvrdit v médiích prezentovaný průběh a obsah setkání, neboť mu nebyl přítomen nikdo ze zdravotnického personálu ÚVN,“ píše Ústřední vojenská nemocnice ve svém prohlášení na webových stránkách zařízení.

„ÚVN touto cestou žádá v zájmu pacienta, aby další oficiální návštěvy, mimo okruh osob blízkých pana prezidenta, byly realizovány vždy po předchozí dohodě s ošetřujícím lékařem pana prezidenta,“ dodává mluvčí nemocnice Jitka Zinke.

22:33
14. 10. 2021
!

Senátor a předseda senátní komise pro ústavu Zdeněk Hraba (STAN) zaznamenal ve veřejném prostoru pochybnosti o obsahu schůzky prezidenta Miloše Zemana a šéfa Sněmovny Vondráčka. Řekl to v pořadu Události, komentáře na ČT24.

„Už to samo o sobě je skandální. Pokud národ příliš nevěří tomu, co se vlastně dělo na té schůzce, a jak už zaznělo, tak ani lékaři neměli o této schůzce informace, je to pro mě velké zklamání. A musím říct, že se tomu jenom zdráhám věřit, že to takhle bylo,“ řekl Hraba.

„Prezident může vykonávat svůj úřad i písemnou formou, těch úkonů, které mohou být učiněny písemně, je celá řada, ale mělo by to být - zvlášť za této situace - nezpochybnitelným způsobem. Zaznamenal jsem na sociálních sítích už opět i grafologický rozbor, kdy pochybují mnozí o tom, zda ten podpis patřil skutečně panu prezidentovi. Já nemám důvod o tom pochybovat, ale opět už jen to, že o tom národ pochybuje, je samozřejmě špatně,“ dodal senátor.

Senátor a předseda senátní komise pro ústavu Zdeněk Hraba (STAN) ve vysílání pořadu Události, komentáře České televize (14. 10. 2021)
22:17
14. 10. 2021
!

Prezidentův kancléř Vratislav Mynář dnes přivedl předsedu Sněmovny Radka Vondráčka (ANO) k prezidentovi Miloši Zemanovi na jednotku intenzivní péče nečekaně a bez vědomí ošetřujícího lékaře. K prezidentovi může vzhledem k jeho zdravotnímu stavu pouze vybraný úzký okruh jemu blízkých osob, mezi které Vondráček v době návštěvy nepatřil.

V tiskové zprávě to dnes večer uvedla mluvčí Ústřední vojenské nemocnice (ÚVN) Jitka Zinke. Nikdo ze zdravotnického personálu nebyl setkání přítomen. Nemocnice se také distancuje od Vondráčkových výroků o prezidentově zdravotním stavu. Neoprávněný vstup prověří. Vyjádření Mynáře ČTK zjišťuje.

21:51
14. 10. 2021

„Já jsem byl dokonce konfrontován s dotazem: ‚Fakt říkáte pravdu? Fakt jste tam byl?‘ Já říkám: To přece není možné, aby někdo zpochybňoval, že se to odehrálo. Tam to pan Kruliš vyfotil a já jsem se ještě smál, ale oni ty média asi znají lépe než já. Mě by nenapadlo, že by to někdo zpochybňoval. Ta fotka není ke zveřejnění. To už kdyby ze mě někdo chtěl dělat blázna, tak říkám dopředu, že ten akt toho podpisu je nafocený, je zdokumentovaný,“ řekl v dnešním Press klubu na Frekvenci 1 šéf Poslanecké sněmovny Radek Vondráček ke své návštěvě hlavy státu Miloše Zemana ve střešovické ÚVN.

Zeman dnes v nemocnici podepsal rozhodnutí, kterým svolal stálé zasedání nové Sněmovny na pondělí 8. listopadu. Dokument Vondráčkovi osobně předal.

Předseda Poslanecké sněmovny Radek Vondráček (ANO) ukázal novinářům rozhodnutí, kterým svolal prezident Miloš Zeman stálé zasedání nové Sněmovny na 8. listopadu 2021 (14. 10. 2021)
21:12
14. 10. 2021

„Pokud nastane situace, kdy bude důvodné podezření, že právě úřad prezidenta může být zneužíván okolím pana prezidenta - mimochodem na to pamatuje i konkrétní ustanovení trestního zákoníku, že existuje hrozba přisvojení pravomocí úřadu, která se může trestat až dvěma lety odnětí svobody - tak mají nastoupit adekvátní mechanismy. Český politický systém není bezbranný vůči takovým situacím. Opakovaně už byla zmíněna role Senátu a Poslanecké sněmovny. A tady bych rád zdůraznil, že Česká republika je parlamentní formou vlády, nikoli prezidentskou, takže kdo je tady suverénem, je opravdu parlament,“ míní politolog Marián Sekerák z Vysoké školy Ambis.

20:40
14. 10. 2021

„Nebylo to vyjádření Pražského hradu, bylo to vyjádření manželky prezidenta republiky. Z lidského hlediska jsou její slova pochopitelná, ale my jsme čekali, že nějakou informaci nám podá Kancelář prezidenta republiky, což se nestalo. A vlastně - mám-li být upřímný - ani mě to moc nepřekvapuje (...). Nemáme dostatek informací o tom, zda je prezident schopný vykonávat svůj úřad, a proto jsme žádali, lépe řečeno, o prognózu zdravotního stavu prezidenta republiky. Protože lidsky rozumím tomu, že je ta situace velice složitá nejen pro paní Zemanovou, ale i pro prezidenta, ovšem politicky je to poněkud jinak,“ hodnotil vyjádření první dámy Ivany Zemanové první místopředseda Senátu Jiří Růžička (za TOP 09 a STAN). Řekl to ve vysílání České televize.

20:08
14. 10. 2021

„Dnes byly dvě tiskové konference, ale z hlediska informací o schopnosti prezidenta, tedy plnit své ústavní povinnosti, nejsme o nic dál. Občané musí znát, jestli a kdy bude schopen Zeman zastávat své ústavní povinnosti, zejména nyní po volbách je to důležité,“ apeluje poslankyně Helena Langšádlová (TOP 09).

19:33
14. 10. 2021

„Čekali jsme (zásadní) informace, a nedozvěděli jsme se nic. Nevím, co tím Hrad sleduje, ale tohle je nedůstojné. Dohady o způsobilosti vykonávat úřad tímto rozhodně neustanou,“ reagoval na tiskovku na Hradě europoslanec Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL).

19:27
14. 10. 2021

Rektorka Mendelovy univerzity v Brně Danuše Nerudová uvedla, že tiskový mluvčí jako státní úředník nemá schovávat svou zodpovědnost za prezidentovu manželku a sám tím narušovat jeho soukromí. „Měl by zvládnout jediný úkol, který teď paralyzovaná hradní kancelář má,“ napsala.

19:23
14. 10. 2021

„Lidsky to chápu. Prezident je nemocný člověk, který potřebuje dlouhodobý klid a odbornou péči. Je tento stav slučitelný s vysokou ústavní funkcí? Já mezi řádky čtu, že jeho zdravotní stav je velice vážný. Pokud by nebyl, tato tisková konference by se nikdy nekonala,“ uvedl na twitteru místopředseda KDU-ČSL Jan Bartošek.

Jan Bartošek (KDU-ČSL) před štábem Spolu
19:06
14. 10. 2021

Předseda Senátu Miloš Vystrčil (ODS) dnes po hradním brífinku sdělil, že stále čeká na odpověď Hradu na svou žádost o prognózu způsobilosti vykonávat úřad prezidenta. „Nevůle informovat o způsobilosti prezidenta vykonávat svůj úřad bohužel trvá,“ napsal Vystrčil.

19:00
14. 10. 2021

Pražský hrad musí říct, kdy bude prezident Miloš Zeman opět schopen vykonávat svou funkci. Na dotaz ČTK to po dnešním prohlášení Zemanovy manželky Ivany uvedla předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová.

„Hrad musí sdělit, kdy bude prezident opět schopen vykonávat svou funkci. Od chvíle, kdy jsme mohli spatřit prezidenta Zemana naposledy na vlastní oči, uplynulo už 43 dní. Mezitím se veřejný prostor jen plní spekulacemi o jeho zdraví,“ uvedla Pekarová Adamová.

K tomu, aby se Sněmovna a Senát usnesly na tom, že hlava státu nemůže svůj úřad ze závažných důvodů vykonávat, by mělo podle šéfky strany dojít pouze v krajním případě. „Zejména bude-li hradní kancelář pokračovat v publikování kusých, nejednoznačných a neověřitelných informací o zdraví hlavy státu,“ doplnila.

„Dnešní tisková konference ke zlepšení informovanosti nepomohla. Nechceme znát diagnózu, chceme znát jen prognózu, zda a kdy bude schopen vrátit se do své funkce. Je to klíčové pro budoucnost našeho státu – nejsme zrovna v situaci, kdy můžeme otálet,“ dodala šéfka Topky.

Markéta Pekarová Adamová, předsedkyně TOP 09, na tiskovce Spolu
18:22
14. 10. 2021
!

Podívejte se na dnešní překvapivý brífink na Pražském hradě, kde před novináře předstoupila Ivana Zemanová po boku s dcerou Kateřinou:

Video  
Video se připravuje ...
17:59
14. 10. 2021

„Měl jsem možnost si s panem prezidentem popovídat. Říkal vtipy, byl pozitivně naladěný. Samozřejmě je nemocný, takže leží na jednotce intenzivní péče,“ uvedl dnes po návštěvě prezidenta v ÚVN Radek Vondráček.

„Mohu vyvrátit všechny spekulace o tom, že by jeho stav byl tak vážný, že by nebyl schopen se nějak orientovat. Svůj úkon (podpis rozhodnutí) provedl naprosto jasně,“ pokračoval Vondráček k tomu, že Zeman podepsal v nemocnici rozhodnutí, kterým svolal stále zasedání Sněmovny na pondělí 8. listopadu. Prezident Vondráčkovi říkal, že sleduje denně monitoring. „Nejvíce ho baví zprávy o tom, že zemřel. Takže humor ho neopustil,“ podotkl předseda Sněmovny.

16:55
14. 10. 2021

Prezident Zeman dnes podepsal rozhodnutí o svolání zasedání nové Sněmovny na 8. listopadu, potvrdil dosluhující šéf Sněmovny Radek Vondráček (ANO). Stejný den má začít také ustavující schůze.

Rozhodnutí prezidenta republiky: „Prezident republiky Miloš Zeman ve čtvrtek dne 14. 10. 2021 rozhodl, podle čl. 34 odst. 1 ústavního zákona č. 1/1993 Sb., Ústava ČR, o svolání zasedání Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR a stanovil den jeho zahájení na pondělí dne 8. 11. 2021.“

16:29
14. 10. 2021

Kdo čekal z hradního brífinku informace o Zemanově diagnóze či prognóze dalšího vývoje, byl zklamán. „Nedozvěděli jsme se vůbec nic. Dozvěděli jsme se to, co jsme věděli. Že pan prezident je nemocný, že pan prezident je v nemocnici. A to je všechno. Žádná relevantní informace, na kterou, jak říkám, my jako veřejnost máme právo, nezazněla,“ uvedl v ČT David Černý, etik a filosof z Ústavu státu a práva Akademie věd ČR.

„Je to pro mě těžké hodnotit, to může mít mnohé důvody, včetně toho, že je to hra na city veřejnosti. Že místo aby vystoupil profesionální úředník, jehož povinností je informovat, tak vystoupila manželka, se kterou se dokážeme emočně ztotožnit a dokážeme chápat její starost o stav prezidenta a také o to, aby jeho soukromí zůstalo zachováno,“ poznamenal Černý.

„Ač je to pochopitelné, pořád zůstává faktem, že prezident Zeman zůstává veřejnou osobou, že my máme právo na základní informace a že ty informace jsou nám stále dále odpírány,“ dodal Černý, podle kterého tak dál chybí informace, které by potvrdily, že je prezident stále nadále schopen vykonávat svou funkci a jaká je prognóza, zda bude schopen za měsíc či za dva funkci vykonávat, pokud ji nyní nemá.

Ivana Zemanová po boku s dcerou Kateřinou promluvila o hospitalizaci prezidenta Zemana (14.10.2021) Ivana Zemanová po boku s dcerou Kateřinou promluvila o hospitalizaci prezidenta Zemana (14.10.2021)
16:15
14. 10. 2021

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová zaslala českému prezidentovi Miloši Zemanovi osobní dopis, ve kterém mu popřála rychlé zotavení. V tiskové zprávě to uvedl mluvčí hlavy státu Martin Strižinec.

Pane prezidente, vím, že prožíváte těžké chvíle, proto si Vám dovolím popřát hodně zdraví a sil a také rychlé zotavení,“ napsala Čaputová v dopise. Informoval o tom deník SME.

Setkání prezidentky Zuzany Čaputové s papežem Františkem.
16:08
14. 10. 2021

Žena prezidenta zmínila, že řada lidí včetně médií přáli hlavě státu, aby se brzy uzdravil. „Věřte, že mám stejné pocity a ze všeho nejvíce si přeji, aby se můj manžel uzdravil. Chci vás poprosit o trpělivost a potřebný čas, aby měl možnost nabrat sílu. Není jediným prezidentem, který ve výkonu své funkce onemocněl, a proto vás znovu prosím o toleranci. Budu vás informovat, jak bude znám další vývoj, a prosím, abyste mému manželovi dopřáli klid,“ uvedla dále Ivana Zemanová a kvapně opustila sál. 

Manželka prezidenta Ivana Zemanová s dcerou Kateřinou na tiskové konferenci ke zdravotnímu stavu prezidenta Miloše Zemana (14.10.2021) Manželka prezidenta Ivana Zemanová s dcerou Kateřinou na tiskové konferenci ke zdravotnímu stavu prezidenta Miloše Zemana (14.10.2021)
16:05
14. 10. 2021

Slovo si na tiskové konferenci vzala manželka prezidenta Ivana Zemanová. „Prezident republiky, který je téměř 30 let můj manžel a otec mé dcery, kterého miluji, jak jistě víte, je v nemocnici. Jako média se zajímáte o jeho zdravotní stav, což je pochopitelné. Mohu jen potvrdit, že v současné době podstupuje léčbu, která si žádá čas. Spekulace o diagnóze a prognozách považuji přinejmenším za neetické. Zdraví člověka je vážná a citlivá věc,“ pronesla na začátku své řeči.

Manželka prezidenta Ivana Zemanová s dcerou Kateřinou na tiskové konferenci ke zdravotnímu stavu prezidenta Miloše Zemana (14.10.2021) Manželka prezidenta Ivana Zemanová s dcerou Kateřinou na tiskové konferenci ke zdravotnímu stavu prezidenta Miloše Zemana (14.10.2021)
16:00
14. 10. 2021
!

Mluvčí ÚVN Jitka Zinke vyloučila, že by se brífinku na Pražském hradě měl zúčastnit i ředitel nemocnice a Zemanův ošetřující lékař Miroslav Zavoral. „Nevím o tom, že by tam měl být,“ uvedla mluvčí pro Blesk Zprávy.

15:58
14. 10. 2021

Čekáme na tiskovou konferenci svolanou mluvčím Hradu Jiřím Ovčáčkem. Pražský hrad by měl v nejbližších minutách prozradit, jaký je zdravotní stav prezidenta Miloše Zemana, který byl v neděli náhle hospitalizován v Ústřední vojenské nemocnici. 

PPP150W ( 28. listopadu 2021 12:46 )

Tohle neuvěřitelně trapné a smutné divadlo naši zemi zviditelní na hodně dlouhou dobu. Neskutečné. Nikdy bych neřekl, že se nějaká vláda v čele s prezidentem k něčemu takovému sníží. To v sobě nemají špetku cti? A co hůř. Celá ta šaráda je živnou půdou pro nechutné a dehonestující reakce , které na sebe jistě nenechají dlouho čekat. Důstojnost úřadu prezidenta této země byla zašlapána na samé dno. Při tom stačilo, aby měl jeden jediný člověk špetku sebereflexe a nelpěl na něčem tak pomíjivém, jako je moc. Nemocný mocnář. Velmi smutné.

gogo56 ( 28. listopadu 2021 11:07 )

ten se na to třese Krhounek!!¨

kolotoc49 ( 28. listopadu 2021 10:46 )

jen at nám nejlepší prezident od špinavého převratu havla vydrží ještě dvacet let at potrápí slepenec křivá­ku,kmo­tru,u­dava­ču kde vyniká Gazdík neuvěřitelné zákeřný,křivák,zlo!

ingmarie ( 28. listopadu 2021 10:01 )

Seriál o prezidentu Zemanovi je nekonečný trapný bizár

hulmihosoudruhu ( 27. listopadu 2021 00:06 )

Nejeví známky virózy, ale jeví známky života?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa