Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Uspějí extremisté i v českých volbách? Premiér Sobotka živě odpoví i vám

Ptám se, pane premiére: Moderátorka Klára Brunclíková a premiér Bohuslav Sobotka
Ptám se, pane premiére: Moderátorka Klára Brunclíková a premiér Bohuslav Sobotka  (Autor: Foto Blesk - Karel Kopáč)
Autor: red - 
15. března 2016
05:00

Předseda vlády Bohuslav Sobotka (ČSSD) bude už po třetí hostem pořadu Blesk.cz Ptám se, pane premiére. Moderátorka Klára Brunclíková s ním bude mluvit i o blížících se volbách a rostoucím napětí uvnitř koalice.

Na Slovensku promluvil do voleb strach z uprchlíků a lidé podporující stranu, která staví na fašistických základech. Stane se to i v krajských volbách, které se blíží? A proč volební kampaň Sociální demokracie začala právě útokem na hnutí ANO? I o tom bude další díl pořadu Blesku Ptám se, pane premiére.

Evropu dál sužuje uprchlická krize. Právě předseda vlády se účastní jednání na evropské úrovni. Mluvit se tak bude i o tom, jak to vypadá v zákulisí.

Ptám se, pane premiére sledujte <<ZDE>>

Prostor ale dostanete i vy. V pořadu zazní totiž otázky, které jste premiérovi poslali na Blesk.cz. Sledujte nás, vysíláme ŽIVĚ od 10:00.

Otázky jste premiérovi pokládali i v posledním díle:

Video  Čtenáři Blesku se ptají premiéra: Proč nenecháte uprchlíky doma?  - Blesk
Video se připravuje ...

radka.seznam ( 18. března 2016 22:19 )

Volím jedině stranu, která dokáže vypráskat migranty pryč z naší republiky!!! Je to výsměch Čechům ta ignorace jejich přání nepřijímat migranty, přidělování bytů migrantům, setrvání v EU atd.. Máme tu statisíce nezaměstnaných, statisíce rodin bez bydlení, tisíce nemocných dětí bez řádné péče, desetitisíce bezdomovců a statisíce živořících důchodců, o které se Sobotka nestará vůbec!!!!!! Je to hanba! Tito lidé musí mít přednost před cizinci!!!!!

radka.seznam ( 18. března 2016 22:15 )

Proč není diskuze k tématu přijímání uprchlíků rovnou z Turecka???? Občané si totiž nepřejí přijímat migranty a už vůbec ne muslimy!!!!! Sobotko, platíme Tě, tak musíš hájit naše zájmy, ty vlastizrádče!!! Referendum!!!

1pepan ( 15. března 2016 10:01 )

Hovado jedno, v tv řekl, že Tibet ho nemůže zajímat, protože potřebujeme obchodovat s Čínou. Klidně pošlape jakýkoliv národ, kdy se mu to hodí, hlavně když to přinese prachy, lidumil, socan zku*ve*ej. Proč se nevy*ere na čmoudy, když nepřinesou nikomu zisk, je to vlastizrádce§§ Pryč s ním!!

mazliva.samicka ( 15. března 2016 07:58 )

Někdo chodí do práce jenom proto, aby ostatním škodil... Stačí chvíli tohohle červa poslouchat a mám chuť popadnout televizi.. a vyhodit jí z okna....Tak jo tak všechno co tu ještě zbylo dáme čmoudům..na vemte si to..vy to potřebujete víc, my se zase klidně vrátíme na stromy..a..budeme bydlet ve větvích.. A tatíček Hitler se tak snažil, aby Evropa byla čistá...to už je totální zoufalství a strach, když tohle člověká napadá..

kesounam ( 15. března 2016 07:42 )

Nevím o tom , že bych dal ve volbách nějakému politiku mandát tady vítat islámisty.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa