Na místě zemřeli jednadvacetiletý Němec a o rok mladší Jihokorejka. Třetí obětí, která později zemřela v nemocnici, byla Němka, ročník narození 1997, uvedl dnes na policejním webu mluvčí Jan Daněk. Nadále tak zůstává neznámá totožnost třetí zemřelé ženy. Daněk ráno uvedl, že policisté mají indicie o totožnosti žen zemřelých v nemocnici, zveřejní je ale až poté, co je budou mít stoprocentně potvrzené.

Záchranáři podle informací na svém webu vyšetřili při zásahu u požáru 34 lidí a do nemocnic převezli osm lidí, z toho čtyři museli oživovat. Jednoho člověka, kterého resuscitovali, záchranáři podle předchozích informací předali vinohradské nemocnici. Její mluvčí Markéta Ehrenbergerová dnes ČTK řekla, že zraněný v nemocnici nadále zůstává, bližší informace k tomu ale neuvedla. Nepotvrdila ani to, zda je vážném stavu.

Další zraněný při požáru je v motolské nemocnici. Pracovnice tamního tiskového oddělení ČTK dnes řekla, že do nemocnice byli po požáru dovezeni dva pacienti, přičemž jeden byl propuštěn v neděli a druhý, těžce raněný, zůstává hospitalizovaný.

Ústřední vojenská nemocnice v Praze přijala po požáru jednoho pacienta, který se nadýchal zplodin. Po ošetření v ní zůstal na pozorování a v neděli byl propuštěn, řekla dnes ČTK mluvčí nemocnice Jitka Zinke.

Nejvíce zraněných po požáru převzala Všeobecná fakultní nemocnici v Praze, kde posléze zemřely na udušení kouřem dvě přivezené ženy. Jedna v sobotu večer a druhá v neděli ráno. Dva lehce zranění byli o víkendu podle mluvčího nemocnice Michala Schneidra propuštěni.

Podle dřívějších informací mluvčí pražské záchranné služby Jany Poštové mezi zraněnými nebyli žádní pacienti s popáleninami, dominovaly případy, kdy se lidé nadýchali kouře. Mezi lehce zraněnými byli i dva hasiči.