Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Expřítelkyně Tomáše podezřelého z vražd dětí v Hořovicích: Před tragédií si chtěl vzít i moji dceru

Autor: rc - 
28. února 2024
20:35

Česko šokovala trojnásobná vražda, která se stala ve středočeských Hořovicích. V jednom z tamních bytů policisté našli tělo Lindy (†33), jejího syna (†7) a dcery (†4). Vyšetřovatelé následně začali pátrat po příteli Lindy Tomášovi, jehož našli bez známek života na Břeclavsku. Pro CNN Prima NEWS promluvila jeho bývalá partnerka, která uvedla, že Tomáš si chtěl před tragédií vzít k sobě jejich společnou dceru!

Hasiči na žádost policie v sobotu 24. února otevřeli byt ve středočeských Hořovicích. Sousedé si stěžovali, že z bytu vychází zápach. Po otevření bytu policie uvnitř objevila tělo Lindy a dvou malých dětí. „Podle ohledání těl měla žena s dětmi zemřít násilnou smrtí,“ uvedla tehdy policejní mluvčí Michaela Richterová. Vyšetřovatelé začali pátrat po příteli Lindy Tomášovi, jehož tělo našli v ubytovacím zařízení na Břeclavsku.

Expřítelkyně Tomáše pro CNN Prima NEWS vypověděla, že spolu byli před vraždami v kontaktu a chtěl si vzít k sobě dceru, kterou spolu vychovávali. „Chtěl si vzít moji dceru k sobě a jsem ráda, že jsem mu ji nedala. Měla jsem s ní jiné plány, protože to nebyl jeho víkend,“ uvedla pro výše zmíněný server s tím, že se k dětem choval hezky. „Dceru si bral, alimenty platil, v tomhle nebyl problém. Vždycky se choval hezky, Viktorka ho měla ráda, měla ráda i dětičky,“ dodala s tím, že se ale již v minulosti choval agresivně a užíval drogy.  

Video  V bytovém domě v Hořovicích byla nalezena tři mrtvá těla.  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Veronika Rajsová ( 1. března 2024 15:43 )

Zadna zhrzela byvalka rozhodne nejsem, vsichni jsme spolu vychazeli velice dobre a ja mam davno uz svuj zivot. Takze tyhle blby reci si laskave odpuste. Nikdo do toho nevidite, tak laskave nesudte

Veronika Rajsová ( 1. března 2024 15:38 )

To jste tak bezcitny ze mi slo o to, ze jsem se chtela zviditelnit? Tak to bylo, a nikdo nemuze psat o tom ze jsem tim chtela byt zajimava. Ja dekuji bohu, ze jsem mu ji nedala. A vy pisalci, ktery me kritizujete, jdete vite kam. Tohle snad normalni clovek nemuze ani napsat. Je mi z vas zle

Melberi ( 29. února 2024 16:51 )

Tak to je síla, tenhle Tomáš.

tonda11 ( 29. února 2024 15:18 )

Za mne určitě lidská tragédie bez diskuzí.
Jen mne tady zaráží kolik informaci zde je, i když se jedná o zabití dětí. Příbuzní ,ex partnerka ,drogy. V této souvislosti mi nejde do hlavy proč o klánovickém vrahovi nejsou vůbec žádné informace. A hlavně kdy v tisku zaznělo ,že vrah na dítě a otce vystřeli vícero střel . Při arzenálu zbraní jaký mněl vrah u sebe od pistoli ,až po samopaly ....které zbraně dokáži dávkovat střely ? Proč policie neuvede z jaké zbraně střílel ? nešlo jej spíše identifikovat jestli se jednalo o speciální zbraň a tím zabránit masakru na univerzitě. Prostě žádné informace a tady pár dnů a ví se skoro vše. V každém případě je mi líto všech obětí.

Uživatel_5650027 ( 29. února 2024 14:46 )

Za mě jednou feťák navždy fetka!!! Bez pardonu! Do konce života!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání