Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vražda mámy a dvou dětí v Hořovicích: Sousedé promluvili o konfliktech a alkoholu!

Autor: rc - 
26. února 2024
12:22

Obrovská tragédie otřásla středočeskými Hořovicemi. Policisté uvnitř jednoho z bytů našli tělo Lindy (†33), jejího syna (†7) a dcery (†4). Vyšetřovatelé následně začali pátrat po Lindině partnerovi Tomášovi, jehož našli bez známek na Břeclavsku. Sousedé vypověděli, že dvojice měla mezi sebou neshody, při nichž hrál velkou roli alkohol, kterému měl muž holdovat. K případu se vyjádřil i místopředseda Poslanecké sněmovny Jan Skopeček, který bydlí jen kousek od místa rodinné tragédie.

Záchranné složky v sobotu 24. února zasahovaly ve středočeských Hořovicích. Sousedé si stěžovali, že z jednoho z tamních bytů vychází zápach. Hasiči proto na žádost policie byt otevřeli a uvnitř následně objevili tělo Lindy a dvou malých dětí. „Podle ohledání těl měla žena s dětmi zemřít násilnou smrtí,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Richterová. Policisté následně začali pátrat po Lindině partnerovi Tomášovi, jehož tělo nakonec objevili na Břeclavsku v ubytovacím zařízení. Podle informací serveru Extra.cz měl muž žít v bytě s těly týden!

Sousedé pro server CNN Prima News uvedli, že dvojice měla mezi sebou neshody. Muž měl na svou partnerku žárlit a zároveň prý holdoval alkoholu. „Je to hrozné, že se tyhle věci dějí,“ uvedla jedna ze sousedek. „Byli normální, slušní. Nevypadali, že by mezi nimi byly problémy,“ dodala další.

„Bydlím jen kousek od tragédie, která se v Hořovicích stala,“ napsal na Facebook Jan Skopeček, místopředseda Poslanecké sněmovny a předseda středočeské ODS. „Je to šílené, zlo se často děje blízko nás, aniž bychom to byli schopni jakkoliv předvídat. Chlap, který zabije partnerku, je samozřejmě zločinec nehodný úcty, ale zabít malé děti, které opravdu za nic nemůžou? To dokáže jen lidská zrůda,“ dodal. Celé Česko je z obrovské tragédie v šoku. „Strašné,“ stojí v komentáři po příspěvkem. 

Slova otce dětí

Soustrast lidé vyjadřují i pod komentářem otce zavražděných dětí. „Až bude zas někdo prosím lobovat za uzákonění marihuany a jiného svinstva, prosím vzpomeňte si na tuto fotografii,“ napsal na Facebooku otec dětí. „Jsou to moje děti 5 a 7 let, které včera našli mrtvé i s jejich mámou. Zabil je její přítel a otec chlapečka. Který taky jen hulil, pěstoval a občas i dal nějakej gram,“ uzavřel. 

„Jsem v totálním šoku, Jirko. Co prožíváš ty, si nedokážu ani představit. Tohle nejsem schopná pobrat. Upřímnou soustrast a aspoň virtuálně objímám,“ napsala pod komentář jedna z komentujících. „Nemám slov. Tohle je fakt strašný. Moc nás to mrzí. Bude to velmi těžké. Drž se, kamaráde,“ píše další. „Jirko, kamaráde, toto by mě ani ve snu nenapadlo. Drž se a upřímnou soustrast, na to není, co víc napsat,“ dodal další.

Video  V bytovém domě v Hořovicích byla nalezena tři mrtvá těla.  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Janča Nová ( 27. února 2024 18:17 )

Já myslím, že byl nality, když to udělal..

Janča Nová ( 27. února 2024 18:17 )

Ne, tím to určitě nebude. Rozhodně ne v tomhle případě.

Janča Nová ( 27. února 2024 18:15 )

Starší syn byl vraha, ale rozešli se když byl maličký a vychovával ho ten otec holčičky a bral je jako svoje oba.

Alex1006 ( 27. února 2024 13:09 )

Pozrela som si jeho profil a presne to si myslim aj ja. Ti, co o tom potrebuju vypisovat pred celym svetom su doma uplne ini. Naco si dvaja ludia, ktori spolu byvaju pisu cez FB ako sa miluju? Ved to je cele divne.

pea.p ( 27. února 2024 00:16 )

Že nechápete psaný.text tím se chlubit nemusíte.
Kluka měla s vrahem. Po problémech ve vztahu se rozešli. On měl jinou, ona si našla muze se kterým měla dcerku a on se staral i o toho chlapce. Pak ji puvodni partner přesvědčil, že se změnil a ona se k němu vrátila. Vše ale spadlo do stejnych koleji
a ona chtěla vztah nejspíš ukončit. On alw vše ukončil vraždou. Zabil ji,sveho syna a to malé děvče které měla z druhého vztahu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání