Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Audrii (†11) zmizela cestou do školy: Její mrtvolu našla policie pod mostem!

Autor: pma - 
24. února 2024
12:25

Tragicky skončilo pátrání po teprve jedenáctileté školačce Audrii Cunninghamové z Texasu. Ta zmizela 15. února na cestě do školy. Po několika dnech policie objevila tělo dívenky pod dálnicí číslo 59 u řeky Trinity, bohužel již bez známek života. Obviněn z vraždy školačky byl Don Steven McDougal, který je přítelem Audriina otce a bydlel v přívěsu na rodinném pozemku. 

Bylo 15. února a jedenáctiletá žákyně páté třídy Audrii Cunninghamové vyrazila do školy. Do té ale bohužel už nikdy nedorazila. Po cestě potkala Dona Stevena McDougala, který byl přítelem jejího otce a bydlel v přívěsu na rodinném pozemku. Muž, který má za sebou podle policie bohatou trestní minulost, podle CNN holčičce nabídl, že ji sveze na nedalekou autobusovou zastávku. Na ní však už Audrii nikdo neviděl. 

Neudělal jsem nic špatného! 

Několikadenní pátrání po jedenáctileté dívence skončilo ve čtvrtek 22. února, kdy bylo její tělo objeveno pod mostem u řeky Trinity asi osm kilometrů od místa, kde ležel její batoh. K mrtvole byl podle deníku People přivázán silným lanem kámen. Podobný provaz byl navíc zpozorován v autě podezřelého McDougala, který Audrii vzal k sobě do vozu. Příčinou úmrtí bylo podle soudního lékaře okresu Harris tupé poranění hlavy.

Během prvních dní pátrání se McDougal bránil, že se zmizením Audrii nemá nic společného. „Neutíkám ani se neschovávám. Udělal jsem vše, co jsem mohl, abych ji pomohl najít. Neudělal jsem nic špatného,“ napsal podezřelý Američan po školaččině zmizení na  sociálních sítích. Ve středu policie McDougala obvinila z Audriiny smrti.

Policie to nezvládla? 

Podezřelý muž byl už v minulosti odsouzen za násilné trestné činy. V roce 2007 spala tehdy desetiletá Carissa Davisová po rodinné oslavě spolu se svým bratrancem v jednom z pokojů. „Pokusil se mi stáhnout kalhotky a já v tu chvíli okamžitě vyskočila z postele. Pamatuji si, jak jsem se na něj dívala a říkala jsem si, jestli asi ví, kolik mi je,“ přiznala v emotivním rozhovoru pro televizi ABC13 dívka. Před agresorem nakonec dokázala utéct. McDougal byl tehdy odsouzen ke dvouletému trestu odnětí svobody, ve věznici však strávil jen 527 dní. 

Zarážející je, že McDougal nebyl nikdy v registru sexuálních delikventů, a není tak jasné, jestli se nedopustil vícero trestných činů. „Okres Brazoria County mě rozhodně zklamala. Nezvládli Audrii a možná i další udržet naživu,“ vyjádřila se dívka, kterou McDougal v minulosti napadl. 

Video  Kde jsou? Co se stalo s Míšou Muzikářovou? Detaily smutného zmizení dívky.  - pdc, icp, Jedlička Čebotareva
Video se připravuje ...

Milly Melon ( 24. února 2024 23:46 )

V takove rodině už jen na první pohled ta holcicka neměla šanci na život. Matka fetacka, holka ve vyhradni péči otce kde se o ní údajně starala babicka, ktera ač poměrně mlada neměla ani jeden zub, takže od pohledu squadra frcici možná celý život na minimálně flasce. Krimi­nalnik­,nasil­nik a pedofil,kamos fotrika ji denodenně měl na starosti, vozil ji na autobus a z něj a údajně právě jeho měla holka z family nejradeji...jenomže typek nebyl zadnej lidumil a casto si dopisoval z její matkou a tu vyloženě tyral nadejemi ze ji holku priveze ukázat a ona bude mít možnost ji ukázat že není takový monstrum jak o ní všichni mluví a proto ji zakázali k holce přístup...ale nikdy ji holku neprivezl, ženská cekavala na různých místech hodiny a typek se tím pohledem tomu jak je nana blba a duveriva prostě bavil....kolikrát zašel až tak daleko slovem že to on má moc nad tím nevinym dětským životem ,že když bude chtít tak tu holku v životě už neuvidí......celý tento komplexní materiál je verejne přístupný a každý si jej mohl po celou dobu kdy byla pohresovana prohlédnout a pročíst, policie tak chtěla veřejnost kolem tehle family donutit k tomu že nekdo přinese více světla do podivného fungování tehle low class family což se taky stalo......ale český pisalek přinese do českých novin jen neúplný překlad uplne povrchní článku k případu který je jinde rozveden do detailů kde čtenář pochopi jak v te fantastické americe žije každá druhá rodina....

MADONNA ( 24. února 2024 14:59 )

Chudinka malá, tohle je šílený... 😪 Vrahovi, smrt!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání