Marsell Bendig a Lucie Bikárová včera večer vystoupili jako předskokani Jana Bendiga, který měl koncert ve Znojmě. Po svém vystoupení sedli do auta a vyrazili domů. Cesta ovšem přinesla nečekané potíže, měli totiž děsivě vypadající autonehodu. 

Za volantem seděl Marsellův manažer Pepa. „Nezvládl jsem řízení, je to moje chyba, začalo sněžit a vozovka byla kluzká. Jsem z toho hrozně špatný,“ řekl Blesku s tím, že všichni měli obavy hlavně o Lucii Bikárovou, která před nedávnem prodělala operaci ucha. „Doufáme, že jí ten náraz sluch nepoškodí,“ dodal zkroušeně.

Bratr Jana Bendiga byl odvezen do nemocnice s podezřením na vnitřní krvácení, které se naštěstí nepotvrdilo. Od lékařů ale i přesto dostal fixační krunýř na krční páteř, při nárazu totiž rozbil hlavou okénko. Marsellův starší bratr Honza se o nehodě dozvěděl až po skončení koncertu. „Když se o tom doslechl, v zákulisí se složil,“ prozradil Blesku zdroj.

Informace o nehodě potvrdil i tiskový mluvčí ZZS Kraje Vysočina Petr Janáček. „Před půlnocí jsme na 107. km zasahovali. Po dopravní nehodě byly ošetřeny dvě osoby, které byly převezeny do nemocnice v Jihlavě s lehčími zraněními,“ uvedl.

Více informací o nehodě poskytla tisková mluvčí Krajského ředitelství policie Kraje Vysočina. „Řidič vozu Renault (měl v autě další dva spolujezdce), jel v levém jízdním pruhu, nepřizpůsobil rychlost jízdy vozovce, dostal smyk, najel na středový pás,“ uvedla Dana Čírtková, která doplnila, že dvě zraněné osoby byly převezeny do jihlavské nemocnice, řidič ale nikoliv. „Dechová zkouška na alkohol i drogy byla negativní, došlo ke škodě na svodidlech i voze,“ dodala.

Vzhledem k tomu, v jakém stavu po nehodě skončil jejich vůz, dá se skutečně mluvit o obrovském štěstí, že se nikomu nic nestalo. Fotografie z nehody najdete v galerii článku.

K nehodě se prostřednictvím sociální sítě vyjádřil i sám Marsell. „Kdyby při nás nestál Bůh a všichni svatý, už bychom tu nejspíš nebyli, z téhle noční můry se budeme probouzet ještě dlouhou dobu. Ale díky bohu jsme v pořádku, vyvázli jsme jen s odřeninami a naraženými zády…,“ uklidnil Bendig své fanoušky a poděkoval jim za podporu. „Uvědomili jsme si, že neznáme den ani hodinu, kdy může být konec… Prosím, dávejte na sebe všichni pozor, protože nikdy nevíte, co se může stát,“ dodal zpěvák.

Video
Video se připravuje ...

Marsell Bendig vyhrál Českého lva: Co s Mišíkem prozradili o úspěchu filmu Banger? David Turek

Fotogalerie
33 fotografií