Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Známá kosmetička přežila vlastní smrt: Vypadla z balkonu v jedenáctém patře!

Autor: pma - 
12. února 2024
18:26

Neskutečné štěstí měla známá kosmetička Imelda O'Brienová. Před třemi týdny v australském městě Bondi Junction přežila pád z balkonu jejího bytu, který se nacházel v jedenáctém patře. Jako zázrakem Imelda přežila, utrpěla ale několik zlomenin, masivní pohmožděniny a není na tom dobře ani psychicky. Její přátelé a rodina se rozhodli pro ženu založit sbírku, aby se za ní do Austrálie mohla vydat rodina z Irska. 

Před časem se Imelda O'Brienová přistěhovala z rodného Irska do australského předměstí Bondi Junction, kde si otevřela vlastní kosmetický salon. Začátkem letošního roku se ale ženě stala strašlivá nehoda. Nešťastnou náhodou spadla z balkonu v jedenáctém patře domu. 

Hrůzostrašný pád žena jako zázrakem přežila. Podle všeho ji zabrzdila pergola v 6. patře. Za oblíbenou a usměvavou kosmetičkou, která leží už několik týdnů v nemocnici, stále přichází její kamarádi a snaží se ji co nejvíc podporovat. 

„Už má za sebou operaci nohy, protože ji měla zlomenou na několika místech. Došlo také ke zlomenině žebra a kostrče. Mimo to má Imelda masivní pohmožděniny po celém těle a není na tom fyzicky ani psychicky dobře,“ popsala Imeldina kamarádka Lauren Smythová. 

Žena musí i nadále zůstat kvůli rozsahu zranění v nemocnici a neustále u ní musí někdo být. Svou rodinu u sebe ovšem Imelda nemá, protože příbuzní i přítel žijí v dalekém Irsku.

„Potřebujeme peníze pro její rodiče, aby si ji mohli převézt domů do Irska a zajistit jí následnou péči. Pokud budete moci přispět, ulehčíte tak celé rodině v této svízelné situaci,“ vzkázala Imeldina přítelkyně ve sbírce na GoFoundMe.

Celebrity-chachacha ( 13. února 2024 09:18 )

Známá kosmetička
Co nám to vnucujete . Kdo ji zná ?
Neznámá a hloupá blbka s dredama ,asi si něco šlehla .
Stupidní články Made in GB.

Celebrity-chachacha ( 13. února 2024 09:15 )

Kačeří pysky jsou vždy důkazem inteligence .

MADONNA ( 12. února 2024 23:32 )

Tak tomu se říká Boží zásah...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání