Na českém trhu se objevuje spousta značek pleťové kosmetiky, která je určena pro normální, suchou či problematickou pokožku, ale ne každá značka sedne všem ženám. Někdo si pochvaluje produkty od Nivea a Garnier, jiný nedá dopustit na kosmetické řady Mario Badescu nebo dětské výrobky s bio mandlovým olejem. Ať už vám prospívá jakákoliv značka, vždy sledujte složení, nestresujte se a upravte jídelníček o doplňky stravy s kolagenem nebo přírodní vepřový, hovězí a rybí kolagen.

Vaše pokožka si zaslouží to nejlepší

Většina žen si stále neuvědomuje, že je pravidelná péče klíčem k mladistvé zářivé pleti, proto je zásadní dostatečná hydratace. Je nutné zaměřit se na obličej, krk i oblast dekoltu. Při výběru záleží hned na několika faktorech, konzistenci, vůni, barvě, designu, ale především složení. Obloukem se vyhýbejte kosmetice s obsahem alkoholů, silikonů, umělých barviv, parabenů, PEG a PPG, ftalátů, dioxinů a síranů SLS a SLES. Dejte tedy přednost účinné, šetrné a voňavé pleťové péči Mario Badescu, která vaši pokožku zahrne vším potřebným a je cenově dostupná

Kosmetika s dlouholetou tradicí

Pleťová péče Mario Badescu je určena náročným ženám, kterým není vzhled jejich pokožky lhostejný. Kosmetická značka doplněná o rostlinné výtažky vznikla v roce 1967 v New Yorku a je k dostání v mnoha řadách. Určitě se vás překvapí účinný krém proti akné a pupínkům, odličující pudr Silver Powder, zklidňující výrobek s aloe a heřmánkem či sérum s vitamínem C a Aloe Vera Toner. Každý z těchto produktů vás překvapí, protože skutečně naplno funguje a výsledkem je zdravě vypadající pleť.